Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:12
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Menel pedofil
Kutasovitch124 • Wczoraj 16:40
EDIT:

Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nakurwiony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak opierdoli mu pałe, wkurwiłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wykurwić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak najebany był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odpierdolił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.

Zmieniono 2 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
BartusUkF Wczoraj 20:16 3
To czekaj, mówiłeś typowi, żeby wysiadał to sobie coś wyjaśnicie, po tym go coś tam niby podjudzałeś, żeby mu jak to napisałeś w ustronnym miejscu spuścić wpierdol, a jak do Ciebie wyszedł to mu psiknąłeś gazem i po prostu tak jak na filmie powiedziałeś by wypierdalał, po czym sam spierdoliłeś do domu post napisać? xd Ucięte to trudno powiedzieć co tam się właściwie później odpierdzielało, no ale tak coś mi tu nie gra 😅

EDIT:
A, i żeby nie było nie hejtuje samej postawy, dobrze, że zareagowałeś autorze w jakikolwiek sposób, ale po co takie pierdolenie w poście, że go tam prowokowałeś, że wpierdol mu tam chciałeś spuścić niby, kozaka zgrywanie i w ogóle, tyle że już po po fakcie w domu? No to już tego nie bardzo rozumiem. Może Cie emocje jeszcze trzymały czy coś jak pisałeś ten post xd

Coś tam zamieszczałeś jeszcze jakieś filmiki, nie chcą mi się odtworzyć, ale z tego co pisałeś coś tam tą kosą mu machałeś co mu zabrałeś i się pytałeś co z nią chciał zrobić, I coś tam że może ktoś go rozpozna, ta? Weź gościu edytuj ten post, że byłeś świadkiem jak jakiś pijany koleś tam się przysapał do dzieciaka, że miał nóż, że mu go zabrałeś i potem była akcją taka a nie inna i na filmiku zamieszczonym wszystko jest, że może ktoś typa poznaje czy coś, a nie tam piszesz, że chciałeś gościowi wyjebać garści, a w efekcie nic z tego nie wyszło, i wieje trochę chujem z tego chawliposta... Tak to inaczej będzie wyglądało
Zgłoś
vortexture Wczoraj 20:18 2
bardzo dobrze
Zgłoś
creepsx Wczoraj 20:23 2
Bardzo dobrze, jazda z takimi kurwiami
Zgłoś
gucio_gu Wczoraj 20:28 1
za blisko go dopuściłeś,Ale ważne że się starasz
Zgłoś
Kpiarz Wczoraj 20:36 1
Yyyyyyyy...i to wszystko?? A buta na pożegnanie?? A cios w nos na dobranoc??
Zgłoś
Maciejczak95 Wczoraj 20:38
Byłeś z nim w ustronnym miejscu czego mu nie wyjebałeś kilka Kujawiaków? Zajebałeś mu gazem jeszcze to przecież można byłoby go tak przeorać jak bura suke z zajebistym filmikiem na sadola
Zgłoś
Hajzenberg Wczoraj 20:40 2
Piweczko gościu. Cioty co piszą o gazie to się chcą syfem zarazić i po sądach włóczyć
Zgłoś
jan.rzut Wczoraj 20:40 1
Nomen omen, kutas z ciebie. Chcesz zostać internetowym celebrytą?
Pokaż cały materiał, a nie wycinki pasujące do twojej historyjki.
Zgłoś
eremi1 Wczoraj 20:48 3
mkmkmk2 napisał/a:

wysłużyłes się gazem. zza klawiatury tylko kozaczysz. podejrzeważ że by ci nakład sęków.

Sam bym zrobił tak samo. Zainterweniować trzeba. Ale mając rodzinę i fajne życie zaryzykował byś wyrok za żula ? jak dasz mu w pysk to ty zaatakowałeś. Nikogo nie będą obchodzić twoje tłumaczenia. Upadnie i rozbije sobie głowę i jeszcze pójdziesz siedzieć.
Zgłoś
CJ Wczoraj 20:55 3
a tam się wszyscy srają o gaz, że to, że tamto, że pizda zza klawiatury itd

za sam fakt, że menel był kozakiem do 8-latka, gaz zasłużony
Zgłoś
WERFI Wczoraj 20:57
wielki cwaniak ze sprejem xD wy z tymi kamerkami to każdy jeden miękim chujem robiony
Zgłoś
Jajamiomate Wczoraj 21:03 1
Bolsblue napisał/a:

Zamiast mu zajebać lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.

Szkoda ręki brudzić na takim brudasie. Jeszcze jakiejś choroby można się nabawić
Zgłoś
Dragvar Wczoraj 21:04 2
Szacun za wstawienie się za dzieciakiem, ale takie prowokacje z Twojej strony żeby gdzieś za Tobą szedł były niepotrzebne. Nie ma sensu się narażać spuszczając typowi wpierdol gdzieś w ustronnym miejscu. Zachowałeś zimną krew i użyłeś gazu, nie dałeś się ponieść emocjom i nie wpierdoliłeś mu, tym samym być może wygrałeś życie, bardzo dobrze. A wszyscy co piszą, że powinien dostać wpierdol niech spojrzą na to z szerszej perspektywy. Przy bójkach zawsze towarzyszą emocje a jeśli chodzi o "pedofilię" to poziom agresji wzrasta x100 . Uderz za mocno, kopnij go jak będzie leżał, połam mu coś, nawet niechcący i już masz problem. W takich sytuacjach najrozsądniej obezwładnić typa w busie, przy świadkach i wezwać policję.
Zgłoś
mlotnakacapy Wczoraj 21:08
oo mamy tu wielu kickbokserow mistrzow walk dobrze wiedziec ze na polglowka gaz dziala jakby taki zaczal machac odnozami lub karkiem
Zgłoś
Wiewór Wczoraj 21:15 1
Bolsblue napisał/a:

Zamiast mu zajebać lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.

Zajebie mu w ryj. Lump wyjebie lbem o chodnik i bedzie siedzial jak za czlowieka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem