Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nakurwiony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak opierdoli mu pałe, wkurwiłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wykurwić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak najebany był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odpierdolił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.
Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nakurwiony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak opierdoli mu pałe, wkurwiłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wykurwić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak najebany był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odpierdolił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jebać szeryfów i jebać meneli. Jeden wart drugiego.
Pokaż staremu jak wytrzeźwieje będzie miał moralniaka
Uważajcie panowie na takich meneli,zajebiesz takiemu w pyk rozetniesz skórę i kurwa przejrzane.
U mnie skończyło się sporym zakażeniem.
W trzy dni rozlazło się od kostek do połowy przedramienia (byliśmy nad jeziorem,balety brak kierowcy i odległość od cywilizacji)
Czyszczenie rany kilkanaście różnych zastrzyków i samopoczucie jak przy grypie tylko bez kaszlu i kataru prze tydzień z górką.
Jebane jadowite scierwa
[ Dodano: 2024-11-19, 21:30 ]
Przejebane
Jesteś ciotą, która po całej tej bajeczce nie potrafiła wyjebać typowi w zęby mimo iż podniósł na ciebie rękę.
Koledzy w bajkę uwierzyli ?
tak, z twoim starym przy wódzie dzisiaj mieliśmy niezły ubaw co tu na sadisticu sie dowartościowałem i co tym debilom nagadałem😉
[ Dodano: 2024-11-19, 22:01 ]
@
Nie odpalaja sie te filmiki z komentarza
wiem, i kurwa nie wiem dlaczego, spierdoliny w komentarzach może dałyby mi spokój jakby to obejrzały
Tak, ty pewnie zakurwiłbyś go młotkiem przy tej ulicy i pochwalił się tacie jaki jesteś dzielny. Jak komuś robisz krzywdę to przynajmniej mądrze, popiecze go troche do domku wróci z czerwoną mordą może się nauczy.
Oj z tym gazem uważaj, bo sądy i wyroki są chore, spokojnie można dostać większą karę niż za uderzenie kogoś pięścią. Niby tutaj widać, że to on Cię 1 zaatakował, ale ile razy to po dupie się dostało osobie, która w samoobronie użyła np. gazu. Ludzie nawet dostawali wyroki za pobicie włamywacza, który im wszedł do domu . W tym kraju trzeba niestety uważać.
Sam bym zrobił tak samo. Zainterweniować trzeba. Ale mając rodzinę i fajne życie zaryzykował byś wyrok za żula ? jak dasz mu w pysk to ty zaatakowałeś. Nikogo nie będą obchodzić twoje tłumaczenia. Upadnie i rozbije sobie głowę i jeszcze pójdziesz siedzieć.
zgadzam się z tobą. krytykuję jedynie zachowanie tego łebka /autora. jak chciałby dobrze, to wzywa służby i tamci kończą temat, a jak chciał sam wyjaśnić, to wymiękł i desperacko się zachował, pozostając agresorem wg. tych dowodów co widzimy.
co tamten zrobił, to się domyślać można. czy powiedział, czy nie, tego film nie potwierdza, tylko słowa autora.
p.s. w autobusach przeważnie jest monitoring (tak mikrofony także).
zgadzam się z tobą. krytykuję jedynie zachowanie tego łebka /autora. jak chciałby dobrze, to wzywa służby i tamci kończą temat, a jak chciał sam wyjaśnić, to wymiękł i desperacko się zachował, pozostając agresorem wg. tych dowodów co widzimy.
co tamten zrobił, to się domyślać można. czy powiedział, czy nie, tego film nie potwierdza, tylko słowa autora.
p.s. w autobusach przeważnie jest monitoring (tak mikrofony także).
dlatego właśnie, sram na wasze opinie jak ma dojść co do czego to wszystko ładnie sie wyjaśni
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów