Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Menel pedofil
Kutasovitch124 • Wczoraj 16:40
EDIT:

Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nakurwiony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak opierdoli mu pałe, wkurwiłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wykurwić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak najebany był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odpierdolił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.

Zmieniono 2 razy Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Natel Wczoraj 23:22 1
Bardzo dobrze zrobiłeś z tą kurwą.
Zgłoś
EskiN Wczoraj 23:36
Ale co wy się o ten gaz przypierdalacie? Menel krzywo by upadł po ciosie i dla chłopaka byłyby zarzuty. Gaz bardziej boli i mniej szkodliwy.
Zgłoś
SramNaIdiotów Wczoraj 23:45 1
@Kutasovitch124: Ziom, dobrze zrobiłeś. Nie wolno takich bić. Nie dlatego, że sobie nie zasłużył. A dlatego, że to chodzące wraki. Dotkniesz go, a on sie rozpadnie i bedziesz grzał puche jak za człowieka.

Silni są Ci co panują nad nerwami.

A Ci, co by przyjęli ryzyko kilku/nastu lat odsiadki za ryzyko uczenia życia kogoś, kto do tej pory sie go nie nauczył - albo mają gówno, a nie życie i im wszystko jedno, albo są głupi i nie oceniają ryzyk wobec korzyści, albo... PIERDOLĄ GŁUPOTY, bo ze strachu sami by temu menelowi pałe opierdolili, żeby tylko pan menel wyszedł z autobusu.

Obstawiam opcje nr.3 🤣

Teraz łatwo mówić, ale jak byłeś w miejscu bez kamer, to w sumie mogłeś go całego tym spsikać - jak chłop nie ma ciuchów na zmiane, to uhuhuh...

Pozdrawiam i gratuluje.
Zgłoś
SraliBaby_W_Rowie Dzisiaj 0:05
mkmkmk2 napisał/a:

wysłużyłes się gazem. zza klawiatury tylko kozaczysz. podejrzeważ że by ci nakład sęków.

Jeszcze powiedz, ze komandosem na Zecie byłeś XDDD
Zgłoś
wojtasbbi Dzisiaj 0:08 2
Prawidłowe działanie. Zza klawiatury komentujący bardzo mądrzy, wg nich najlepiej jakbyś go pobił - a najlepiej zabił. I w dodatku nagrał to i wrzucił do siedzi by później odpowiadać przed sądem za wyrwanie chwasta. Jeszcze raz: good job
Zgłoś
SraliBaby_W_Rowie Dzisiaj 0:09
Velture napisał/a:

Znając życie to ktoś ciebie podpierdoli bo sam dałeś dowód na siebie.
Daję piwo aby wleciało na główną.

Dowód na co? Na to, że łysy mu zajebał w łapę i telefon? Wystarczająco, żeby użyć gazu w obronie własnej XDDDDDD
Zgłoś
orvlo12 Dzisiaj 0:33
Bardzo dobrze zrobiłeś
Zgłoś
potwor_z_gowna Dzisiaj 1:04
Wzywamy Naszych Podopiecznych, a nie własną reke narażać sie Kochani mamy jescze chyba miejsce dla zwyroli w ktorym czeka na nich błogosławiennstwo
Zgłoś
Vi_Kikimora Dzisiaj 1:22
Strengh vs moc. To plus dla zakonu .
Zgłoś
tomek20000628 Dzisiaj 1:25
Co to za neptyk przeciez to z nozem nawet nie grozne .
Zgłoś
CelnikJudasz 33 minuty temu
Trzeba było śmiecia zutylizować, robaka jebanego.
Zgłoś
Prosty 7 minut temu
Tylko "dlaczemu" ty mu nie wyjebałeś? To menel i pedofil jest!

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem