Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nakurwiony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak opierdoli mu pałe, wkurwiłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wykurwić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak najebany był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odpierdolił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.
Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nakurwiony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak opierdoli mu pałe, wkurwiłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wykurwić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak najebany był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odpierdolił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast mu zajebać lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.
Od kiedy gość, który fikał, leżał przede mną ja trup przez 4 minuty i w oczach już miałem zniszczone życie, sam stwierdziłem że wolę użyć gazu i zrobić krok w tył niż przez byle peta, stracić wszystko na co pracuję.
Taa, jebniesz go w pysk, ten się zatoczy, niefortunnie dla Ciebie pierdolnie banią w beton i idziesz siedzieć za jakiegoś patusa. Nie lepiej właśnie jebnąć gazem i otrzymać ten sam efekt bez ryzyka problemów?
no i dostałbyś lepa a tak tylko dezodorantem Cie psiknął
Hahahahahahaha zaorane, psika dezodorantem
Szacun dla Ciebie kolego.
A później dowiadujesz się ze masz hiva. Gówna się nie dotyka
[ Dodano 2024-11-20, 12:52 ]
Jak widzę tą nagonkę w komentarzach na tego chłopaka co pedofilskiemu śmieciowi przyjebał gazem to mnie krew zalewa same zjebane komandosy i czaki norisy wdupejebane mocarze klawiatury chłop coś zrobił ruszył się zareagował może nie jest taki napakowany jak wy kurwa komandosi ale coś zrobił co miał go kurwa zatłuc skacząc mu po głowie ja pierdole kumpel podobnemu żulowi zajebał w łeb bo męczył go o papierosy na przystanku poleciał do tyłu uderzył łbem o ulice finał pękniecie podstawy czaszki i 6 lat do odsiadki tyle w temacie
Dokładnie a zdecydowana większość to zwykłe cioty które się chcą dowartościować 😂
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów