Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:04
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 11:41
Menel pedofil
Kutasovitch124 • 2024-11-19, 16:40
EDIT:

Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nakurwiony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak opierdoli mu pałe, wkurwiłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wykurwić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak najebany był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odpierdolił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BundyR 2024-11-20, 8:20
Ja myślę, że pozazdrościłes propozycji skierowanej do dzieciaka i Ty zrobiłeś mu lache, a że nie zapłacił to sie wkurwiłes na niego i chciałeś skompromitować
Zgłoś
yfd 2024-11-20, 8:37 2
Bolsblue napisał/a:

Zamiast mu zajebać lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.

Od kiedy gość, który fikał, leżał przede mną ja trup przez 4 minuty i w oczach już miałem zniszczone życie, sam stwierdziłem że wolę użyć gazu i zrobić krok w tył niż przez byle peta, stracić wszystko na co pracuję.
Zgłoś
MarcinHolmes 2024-11-20, 8:39 3
Bolsblue napisał/a:

Taa, jebniesz go w pysk, ten się zatoczy, niefortunnie dla Ciebie pierdolnie banią w beton i idziesz siedzieć za jakiegoś patusa. Nie lepiej właśnie jebnąć gazem i otrzymać ten sam efekt bez ryzyka problemów?
Zgłoś
S.Cat 2024-11-20, 8:53
Czyli spsikanie gazem menele jest warte ok 500 piw na sadisticu.Ciekawe.
Zgłoś
zydu 2024-11-20, 9:20 1
Bolsblue napisał/a:

no i dostałbyś lepa a tak tylko dezodorantem Cie psiknął
Zgłoś
Tymotekspokomłotek 2024-11-20, 9:52
W jakim mieście?
Zgłoś
szpidi 2024-11-20, 10:14 1
dobrze zrobiłeś, że zareagowałeś alę czuję niedosyt. Przekopka się należała a potem wezwać psy, że się broniłeś przed atakiem z użyciem niebezpiecznego narzędzia.
Zgłoś
bravo86 2024-11-20, 10:26
Bolsblue napisał/a:

Hahahahahahaha zaorane, psika dezodorantem
Zgłoś
dwakilo 2024-11-20, 10:51
Mnie tylko jedno zastanawia. Kto normalny chodzi z gazem?
Zgłoś
marniak165 2024-11-20, 11:15 1
90% z was komentujących stulejarzy nawet by wzroku nie podniosła bojąc się konsekwencji.
Szacun dla Ciebie kolego.

Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem.
Zgłoś
KrisXman 2024-11-20, 11:42 2
Jak widzę tą nagonkę w komentarzach na tego chłopaka co pedofilskiemu śmieciowi przyjebał gazem to mnie krew zalewa same zjebane komandosy i czaki norisy wdupejebane mocarze klawiatury chłop coś zrobił ruszył się zareagował może nie jest taki napakowany jak wy kurwa komandosi ale coś zrobił co miał go kurwa zatłuc skacząc mu po głowie ja pierdole kumpel podobnemu żulowi zajebał w łeb bo męczył go o papierosy na przystanku poleciał do tyłu uderzył łbem o ulice finał pękniecie podstawy czaszki i 6 lat do odsiadki tyle w temacie
Zgłoś
psycho6social 2024-11-20, 12:28 1
Bolsblue napisał/a:

no i menel rozkurwi łeb n akrawęzniku , zejdzie. Zabije śmiecia, a pójdzie siedzieć za człowieka.
Zgłoś
Seymouro1908 2024-11-20, 12:29 1
Brawo za postawę.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2024-11-20, 12:38
Trochę taka z ciebie atencyjna cipa.
Zgłoś
BarmanInternetu 2024-11-20, 12:51 2
Bolsblue napisał/a:

A później dowiadujesz się ze masz hiva. Gówna się nie dotyka

[ Dodano 2024-11-20, 12:52 ]
KrisXman napisał/a:

Jak widzę tą nagonkę w komentarzach na tego chłopaka co pedofilskiemu śmieciowi przyjebał gazem to mnie krew zalewa same zjebane komandosy i czaki norisy wdupejebane mocarze klawiatury chłop coś zrobił ruszył się zareagował może nie jest taki napakowany jak wy kurwa komandosi ale coś zrobił co miał go kurwa zatłuc skacząc mu po głowie ja pierdole kumpel podobnemu żulowi zajebał w łeb bo męczył go o papierosy na przystanku poleciał do tyłu uderzył łbem o ulice finał pękniecie podstawy czaszki i 6 lat do odsiadki tyle w temacie

Dokładnie a zdecydowana większość to zwykłe cioty które się chcą dowartościować 😂
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem