Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nakurwiony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak opierdoli mu pałe, wkurwiłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wykurwić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak najebany był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odpierdolił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.
Cześć, nie wrzucam tu nigdy ale taka sytuacja mi sie przytrafiła dzisiaj jak wracałem do domu z roboty. Siedze w busie słucham se na luzie muzyki, słuchawka w jednym uchu to słysze co sie dzieje dookoła. Nagle widze i słysze jak jakiś nakurwiony menel drze jape na jakiegoś 8 latka że mu miejsca nie ustępuje, wyzwiska pomine ale przesadził mocno pytając dzieciaka czy dziecak opierdoli mu pałe, wkurwiłem sie bo nie będzie pedofil do dziecka tak mówił, to podchodze pytam czy wykurwić mu w zęby, uspokoił sie i reszte trasy widze jak na mnie co chwile spogląda i trzyma coś w ręce w kieszeni, przyjrzałem sie, trzymał kose, to podszedłem po cichu i mu wyjąłem ten nóż z kieszeni (kieszonkowcem nie jestem ale trudne to nie było jak najebany był). Wyprosiłem go z autobusu i próbowałem wyjaśnić sytuację, oczywiście dżentelmen do niczego sie nie przyznał to zaczęły lecieć wulgaryzmy w obie strony. W tamtym momencie stwierdziłem że najlepszym wyjściem będzie po prostu użycie gazu, żeby po pierwsze się odpierdolił, a po drugie zrozumiał swój błąd. Stanął jak wryty to nagrywać zacząłem i dalej to już widać jak sie skończyło, jeszcze pod koniec tylko krzyczał że mnie znajdzie i mnie zajebie czyli klasyk.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wrócą do domu i z emocji napiszą jak by to wyjebali komuś w zęby, a wszyscy dają piwa, bo oni też by wyjebali tylu ludziom w zęby.
Dobrze zrobiłeś z tym gazem, brak uszkodzeń ciała, brak oznak pobicia, a chuj będzie płakał i pluł przez 2 godziny. Nie każdy musi być mętem, który za jakiegoś śiecia będzie 5 lat po sądach jeździł i pisma czytał.
Zamiast mu zajebać lepe na ryj to psikasz dezodorantem jak ciota.
bardzo dobrze zrobił ale wiem, że są tacy, którzy lubią dotykać innych facetów w dodatku brudnych
mordo tak się robi właśnie, psika gazem a potem butuje mocno gościa do nieprzytomności. Bo jakby tylko dostał wpierdol to sam wpierdol jest, a tak to jeszcze gaz dochodzi czyli 2 w 1
By mu plombe zajebał jeszcze przez przypadek zabił i by miał całe życie przejebane. Kozaczki jesteście wszyscy ale tylko zza klawiatury.
@Bolsblue:
bo najebany jebnie głową o ziemie i smiec kopnie w kalendarz.
a nie pojdzie za smiecia tylko za czlowieka siedziec...
użyj głowy czasem, bo moze te echo to ostatni krzyk twoich szarych komorek.
nie wierze że taki gimbusiarski komentarz ma taki poklask. Idź sobie sam łam palce na jakimś śmierdzącym menelu, masz po to gaz żeby użyć, a Ty się szarp, może Cię trafi a potem nóż zabierze i dokończy. No kurwa przemyślałeś sekundę co napisałeś bohaterze głupkowaty?
[ Dodano: 2024-11-24, 03:47 ]
Co to kurwa było jak nie ustronne miejsce? Szybki wpierdol i do chaty , a nie nagrywanie telefonem i gaz jak ostatnia pizda.
Ale Ty kurwa jesteś pierdolnięty człowieku. Szkoda słów. Autor bardzo dobrze zrobił, dobre rozpoznanie sytuacji, trzeźwe myślenie, zachowawcze reakcje i bezpieczne podejście. Jak po drugim filmiku autor rozwiał wątpliwości niektórych Volverinów tutaj co by go od razu lali na przystanku, to się znalazły inne cepy żeby przyjebać się do czegoś innego. No kurwa banda pełnych kompleksów frajerów, którzy zamiast brać przykład to struga fajterów, a potem może by jeszcze w ryj dostali. A po co? To nie pragnienie mocnych wrażeń powoduje tę sytuację tylko właśnie zdrowa reakcja autora.
Co za pojebani ludzie tutaj wypisują te wysrywy. A niby takie kurwa to wszystko mądre, a tu gówno ze łba wypływa przy pierwszej okazji.
[ Dodano: 2024-11-24, 03:53 ]
wielki cwaniak ze sprejem xD wy z tymi kamerkami to każdy jeden miękim chujem robiony
ty masz mentalność jakiegoś kamilka w bramie na patusiarskim osiedlu. Żaden cwaniak tylko zdrowo zareagował. Dzięki tej kamerce ktoś może sprawdzi czy to nie jakiś pedofil a poza tym masz materiał żeby się pod nim zesrać tak jak lubisz.
[ Dodano: 2024-11-24, 04:01 ]
autor tego nagrania powinien dostać kopa na ten głupi zjebany łeb,atakuje jakiegoś losowego typa na ulicy i szuka poklasku zjebów z sadola,do tego pomawiając go o pefofilię,ten facet to mógł być wasz ojciec,albo dziadek,obyś śmieciu zdechł i żebym cię nie spotkał
Ty kurwa idioto. Zamiast uwierzyć typowi to wolisz upierdolić sobie jakąś kulawą historyjkę że to se zmyślił i bierzesz w obronę typa który widać że jest najebany, na drugim filmiku wszystko sie wyjaśnia ale albo nie widziałeś albo masz jakiś narkotykowy error i nie umiesz poprawnie interpretować tego co widzisz.
Weź idź kurwa spać i się nie ośmieszaj. Jakby wszyscy tak umieli zareagować a nie pierdolić trzy po trzy to świat bylby lepszy.
[ Dodano: 2024-11-24, 04:08 ]
Mnie tylko jedno zastanawia. Kto normalny chodzi z gazem?
a co w tym nienormalnego? jak bym mieszkał w chujowej dzielnicy, jeździł sporo komunikacją po zmroku czy coś to też bym nosił bo to jedno z najmniej inwazyjnych przedmiotów do samoobrony. Małe, tanie i skuteczne. Naprawdę takie to dziwne? Sam swojej kobiecie kupiłem żeby miała i nosiła przy dupie tylko że ona cipcia nie nosi. Ale jej przypomne jutro.
[ Dodano: 2024-11-24, 04:22 ]
Tak, ty pewnie zakurwiłbyś go młotkiem przy tej ulicy i pochwalił się tacie jaki jesteś dzielny. Jak komuś robisz krzywdę to przynajmniej mądrze, popiecze go troche do domku wróci z czerwoną mordą może się nauczy.
Także widzisz Kutasovitch, poczytałem tych zjebanych komentarzy trochę, poirytowały mnie te głąby na noc, co taki jeden z drugim ma w bani że pierdoli takie farmazony, leczą kompleksy pewnie bo by chuja zrobili w tej sytuacji i ryj w podłoge albo mają nadmiar testosteronu i z głupoty by se narobili kłopotów o taką pierdołę przy odrobinie pecha. Widzą kogoś kto reaguje poprawnie i zdroworozsądkowo i im się w pale nie mieści że człowiek myśli głową a nie daje się ponieść emocjom jak małpa, które tak są tu jechane.
Widzę, że tam Cie wielce bronić nie trzeba bo Cie raczej specjalnie nie rusza pierdolenie ułomnych pajaców, których niestety kręci się tu trochę i zaniża średnią IQ.
Pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów