Korea Północna na mundialu
Korea Północna na mundialu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pszypadeg? Nie sondze
a, przepraszam po przejrzeniu napisów, wychodzi na to że to 3 wygrana
Hehe oni tam są trzymani jak w jakiejś równoległej rzeczywistości.
Ale Niunia bardzo dobrze że nie mają takiej "wolności" jaką na przykład my mamy czy "zachód", z którego tak często bierzemy przykład i i nie raz te przykłady "jak żyć" idą odgórnie z Brukseli...
Nasza "wolność" jest tak samo iluzoryczna jak i Koreańczyków, fakt że nie stoi nad mną ktoś z kałachem i patrzy co piszę ale... Były próby wprowadzenia takich "strażników" np. ACTA nie przeszło, podobno. Ale jak nie pod tamtą nazwą to może pod Clean IT się uda...
Zresztą od tej wolności ludziom w dupach się przewraca, w pogoni za mamoną się zatracili. Wyścig szczurów za większym wyświetlaczem do ogłupiania, bo sąsiad ma już 38 calowy, a ja tylko 30"...
Wszech obecna korupcja, począwszy od lekarza do urzędasa...
Promowanie dewiacji. Zaczęło się od homo, teraz pedofile a kto wie na czym się to zakończy? Zoofilii? Nekrofilii?
Te "przemiany" z zamianą normalności na nie normalność i odwrotnie nie mogą skończyć się dobrze dla ludzkości. Zdziczenie i ogłupienie, przecież to już zakrawa na zalążek anarchii. W TV tylko głupoty albo przemoc, sprawy ważne nie istnieją, dopóty gdy nie da się danego problemu już pomijać, fałszować. Żyjemy w kołchozie takim samym jak Koreańczycy, tylko niektórzy z Was jeszcze nie daje sobie z tego sprawy, przyczyną może być za młody wiek lub telewizyjne ogłupienie. Albo to i to.
Zazwyczaj starsze osoby 50-70 lat jak się z nimi rozmawia wiedza i rozumieją co się dzieje i dlaczego się tak dziej.
Np. takie przebiegunowanie ziemi.
Nie zdziwię się jeżeli nie będziecie wiedzieli o co chodzi.
Przy jednym ww. temacie ktoś fajnie napisał pod artykułem.
Wybaczcie lewaczkom-prostaczkom bo nie wiedzą co czynią.
Poglądy polityczne nie mają tu nic do rzeczy. Człowiek już taki jest. Pragnie pieniędzy, władzy i w coraz dziwniejszy sposób zaspokajania swojej żądzy. Przykładem może być Cesarstwo Rzymskie, które efektownie pierdolnęło, albo okres reformacji Kościoła i wojen religijnych, czy podbijania obu Ameryk przez Europejczyków.
Ludzie dążą do samozagłady. Można by o tym rozmawiać miesiącami. Bogaci mają swoje schrony, zaś resztę uważają za zwykłe mięcho armatnie. Nie należy pytać, czy III wojna nastąpi, a kiedy.
Tutaj dodam od siebie, chociaż wielu może stwierdzić, że jestem zdrowo pojebany (mnie to też czasami przeraża), że chciałbym tego dożyć i to przeżyć. Potem zaś żyć w świecie postapokaliptycznym. Oczywiście bardziej prawdopodobne jest, że umarłbym wcześniej od choroby popromiennej (lub byłbym na tyle blisko grzybka, że nie musiałbym cierpieć), broni biologicznej, nalotu bombowego, czy tradycyjnie kulką w łeb. Śmierci głodowej (jak dla mnie najgorszej z możliwych) nie przewiduję, wolałbym popełnić samobójstwo. No i wyszedł ze mnie psychol.
Co do anomalii pogodowych. Jest to prawdopodobne, tylko nie wiadomo kiedy nastąpią. Ludzkość istnieje zbyt krótko. Gdyby do nich doszło pewne są dwie rzeczy. Po pierwsze zmniejszy się populacja, po drugie zwiększy się religijność (czy raczej bogobojność) i znowu zaczną się tekstu o Sądzie Ostatecznym.
I jeszcze jedna sprawa. Patrząc na historię, można stwierdzić, że jeszcze nigdy nie było tak dobrze i normalnie (mówię o krajach pierwszego świata). W kwestii dewiacji Rzym bije wszystko na głowę. Na przestrzeni lat ogromnym problemem było niewolnictwo. Żyjąc przy granicy było się narażonym na ataki. Obecnie rola Kościoła jest zdecydowanie mniejsza i mamy zapewnioną wolność wyznania (tak btw w 1573 roku w Polsce powstał pierwszy traktat zapewniający wolność wyznania). Standard życia przeciętnego Polaka jest zapewne wyższy niż większości magnatów i bogaczy dawniej. Ludzie obecnie mają zapewniony szereg praw, które powstały w wyniku przelania morza krwi naszych przodków. O wielu rzeczach dowiadujemy się dzięki mediom, które szukają sensacji. To nie jest tak, że nagle ludziom zaczęło odpierdalać. Po prostu telewizja nam o tym wszystkim powie. Co do burdelu u władzy, to przypomnijcie sobie rozbicie dzielnicowe, czy okres wolnej elekcji.
Gdybym miał możliwość żyć w innych czasach i miejscu, to wybrałbym życie w Kanadzie, w około 50 osobowej osadzie.
Ja pierdole. Co za off top.
Teraz może słowo dotyczące filmiku. Zacny fejk. Ktoś się na prawdę postarał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów