18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Korea Północna
The Butcher • 2010-12-10, 21:59
Natknąłem się na film "Korea Północna z ukrycia" co prawda z roku 2008, alele jako, że w tym kraju od tego czasu sytuacja sie raczej nie zmieniła, więc film jest na czasie. Film opowiada o wyprawie pewnego doktora, który chce zamierza zarejestrować ukrytymi kamerami prawdziwe oblicze tego kraju. Wrzucam part pierwszy, reszta na yt.

W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Zgłoś
~tedwaha 2010-12-10, 22:32 1
Jest jeszcze lepszy film: Korea kraj cichej śmierci

Counter-disinformation&DDoS Forces@https://t.me/itarmyofukraine2022
Zgłoś
think666 2010-12-11, 0:07 4
Podaj linka do części drugiej nie chronionej prawami autorskimi. Ja nie mogę znaleźć.

"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zgłoś
Dymekx 2010-12-11, 13:29 2
Jak by doszlo do wojny z K. Polnocna bylbym za wprowadzeniem Polskich wojsk. Bo to byla by walka o sluszna sprawe o wolnsc. Straszne co tam sie dzieje.
Zgłoś
K................T 2010-12-11, 13:47 9
Tak jakoś mi się przypomniało.
Zgłoś
The Butcher 2010-12-11, 15:55 1
@think666
Ja cały film ściągałem. Potem sprawdziłem i widziałem, że na yt jest, więc wrzuciłem pierwszy part. Chyba będziesz musiał zrobić tak jak ja i ściągnąć cały film po prostu.

W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.
Zgłoś
lukasz207 2010-12-11, 18:35 2
Tataj nasi w korei północnej

Zgłoś
pakicito 2010-12-11, 18:36 1
tak jest, bo na to pozwalaja, malo to razy CIA obalala przywodcow, wg nich pojebanych, po cichu a tu nie maja interesu wiec wyjebane jajca i takie to tam zycie
Zgłoś
Fred822 2010-12-11, 21:45
Oglądałem cały reportaż i jestem wstrząśnięty co do sytuacji jaka tam panuje .

Jebani komuniści . Gdybym miał atomówkę pierwsze co bym od razu na KP pierdolnął ...
Zgłoś
mtl 2010-12-11, 22:39 4
Fred822 napisał/a:

Oglądałem cały reportaż i jestem wstrząśnięty co do sytuacji jaka tam panuje .

Jebani komuniści . Gdybym miał atomówkę pierwsze co bym od razu na KP pierdolnął ...

I przy okazji zajebałbyś miliardy niewinnych ludzi. Takie sprawy trzeba po cichu, ze snajperki
Zgłoś
feranos 2010-12-11, 22:46 6
Oj wszyscy pierdolicie, jakby im było naprawdę tak źle to by się zbuntowali, zresztą co tu mówić oni sami sobie zgotowali ten los. Wszyscy odważni w demokracji: "Jak by doszlo do wojny z K. Polnocna bylbym za wprowadzeniem Polskich wojsk. Bo to byla by walka o sluszna sprawe o wolnsc. Straszne co tam sie dzieje." A sam byś nie poszedł walczyć? Pozwoliłbyś i tyle? Na pewno ci na wojnie będą wdzięczni.

www.feranos.eu
Zgłoś
crazy 2010-12-11, 22:53
ciekawy dokument, warto obejrzeć
Zgłoś
tranzystor 2010-12-11, 23:18
Jakby USA tak zależało na prawach ludzi, to interweniowaliby w Korei i Chinach, ale to dla nich świetny interes, bo w CHRL jest tania siła robocza, a Korei Południowej mogą opierdolić trochę chujowej broni w razie konfliktu. Interes się kręci, jak to w żydowskim USA.
Zgłoś
Gandzioholik 2010-12-11, 23:24 3
Specjalnie dla wszystkich instrukcja - jak postępować po obejrzeniu tego filmiku!

(przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skąsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy film niewłaściwie obejrzany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu)

1. Otwórz stronę www.google.pl
2. Najedź kursorem na pole wyszukiwania, kliknij a następnie wpisz "korea północna z ukrycia"
3. Gdy wyskoczą wyniki wybierz 5 (słownie piąty) od góry a następnie kliknij na niego
4. Twoim oczom ukarze się cały film a na buzi pojawi się uśmiech i gdy klikniesz "play" lekko się wkurwisz, gdyż nie da się przewinąć tegoż filmu i będziesz musiał poczekać 10 minut 2 sekundy
5. Poczekaj aż się zbuforuje
6. Możesz mi podziękować
Zgłoś
macha99 2010-12-11, 23:44
mi pisze ze nie moge oglądnąć part 2 bo "Ten film wideo zawiera treść od partnera National Geographic, który zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich. " dlaczego ?? ktoś oglądał tą część i szła normalnie ??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów