nasza armia silną jest!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakościowo trochę to przypomina Wielką Paradę z okazji 1000-lecia Polski.
/watch?v=Af-l5c3CDAs
Jak tak wygląda potęga militarna psożerców z północy, to nie mamy się czym martwić
/watch?v=Af-l5c3CDAs
Jak tak wygląda potęga militarna psożerców z północy, to nie mamy się czym martwić
@up
Jesteśmy potęgą.
Mamy zajebiste czołgi, mamy zajebistą piechotę, mamy zajebiste samoloty.
Mamy zajebiste bomby. Rozjebiemy nimi naszych wrogów.
Armaty nakurwiają. Torpedy latają. Ciong teng peng nasz pan!
Ciong teng peng nasz pan!!
Jesteśmy potęgą.
Mamy zajebiste czołgi, mamy zajebistą piechotę, mamy zajebiste samoloty.
Mamy zajebiste bomby. Rozjebiemy nimi naszych wrogów.
Armaty nakurwiają. Torpedy latają. Ciong teng peng nasz pan!
Ciong teng peng nasz pan!!
Mają podobne uzbrojenie jak nasz kraj i dlatego nas muszą się wszyscy bać, bo jak nie to zapierdolimy komuś z atrapy bomby atomowej .
Ten sprzęt jest taki przestrzały, że masakra. A dali do filmu pewnie najlepszy jaki mają.
Wklejcie mu. If you know what i mean.
Szczerze to są lepiej przygotowani do wojny niż niestety Polska. Bez obowiązku podstawowego wyszkolenie wojskowego (zniesionego 6 lat temu) jestem święcie przekonany że przedszkolak w Korei lepiej strzela niż każdy rocznik po 88 w Polsce(ostatni z zasadniczą służbą wojskową) Nie mówiąc już o większej ilości ciaśniaków niestety.
Nie ma znaczenia ze ich sprzet technologicznie jest jakies 30 lat do tylu, skoro propaganda przerobila ludzi tak, ze kazdy z obywateli bedzie wstanie sie wysadzic (jak ten fanatyk z ciezarowki kilka tematow nizej) w obronie Kimowej familii...
Oni są prawdziwymi patriotami, a nie bandą przygłupów sławiącą przez internet "Wielką ........." (w miejsce kropek wstawić nazwę gównianego państewka z pretensjami do całego świata).
Co nie zmienia faktu, że w konfrontacji z Koreą Południową dostaliby tęgie bęcki.
Co nie zmienia faktu, że w konfrontacji z Koreą Południową dostaliby tęgie bęcki.
Polacy wyślą na pomoc wszystkie swoje wojska pancerne, wszystkie oba czołgi
wyjebali amunicji tyle że znowu pół roku w kraju nie będzie za co jedzenia kupić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów