Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Coś mi mówi, że nie będzie
Źródło: yafud.pl
Dzisiaj apel w szkole, ku pamięci mojej zmarłej koleżanki. Popełniła samobójstwo skacząc przez okno. Dyrektorka mówiąc o tym, że zawsze jest wyjście z problemu powiedziała: "Kiedy Bóg zamyka drzwi, to zawsze otwiera okno".
Już po wszystkim, okapani, usneliśmy.
W takiej pozycji ze ja na boku a on za mną przytulony do mnie.
Około 3 w nocy puściłam tak głośnego i wielkiego bąka ( w sumie nie był śmierdzący, ale MEGA głośny, jak burza)
I aż się obudziłam jak to usłyszałam. Mój chłopak też się obudził. Nie wiedziałam co zrobić.. wpadłam na pomysł ze jak spał to może nie wiedział ze to ja. I mówię do niego ''słyszałeś to?"
a on mi "-noo, myślałem że mi jaja urwie''. "
to nie jest materiał własny
Historia dotyczy dwóch znanych mi pań w późnym kwiecie wieku, czyli wczesna 60-tka, i pokazuje że osoby starsze mogą być równie niewinne i nieświadome jak małe dzieci. Owe damy, Anna N. i Anna L. po różnych przejściach w Polsce zdecydowały się szukać lepszej starości w Anglii. Pracowały jako pomoc do domowa, sprzątaczki, opiekunki do dzieci. Pewnego dnia, po dłuższym okresie uśpienia naszej znajomości zdzwoniliśmy się wreszcie i umówiliśmy na kawę. Rozmawiamy sobie, wspominamy stare czasy, mimo sporej różnicy wieku zawsze traktowałem je jak fajne kumpelki. W pewnym momencie jedna z nich pochwaliła się że kilka dni wcześniej zdecydowały się pracować na własną rękę i właśnie zakładają własną, dwuosobową (na razie) firmę sprzątającą. Ba! Nawet już wydrukowały sobie ulotki i zaczęły rozdawać potencjalnym klientom! Szczerze pogratulowałem przedsiębiorczości i wyciągam rękę po wręczaną mi ulotkę. I nie wierze własnym oczom - moje drogie businesswomen chciały najwyraźniej nazwać firmę własnymi inicjałami wiec działają teraz jako "ANAL Cleaning Services". Nie byłem w stanie opanować śmiechu ani nie miałem odwagi powiedzieć im co oznacza nazwa ich firmy. Poradziłem jedynie wygooglować, po czym się szybko zmyłem.
Po wysłuchaniu mojej argumentacji zamilkła na parę długich sekund, po czym kopnęła mnie z całej siły w jaja i uciekła.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów