Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a................b 2013-04-16, 21:09
Zjebane na żywca z "YAFUDA"

"Po przepracowaniu 15 lat w jednej firmie jako elektryk straciłem pracę. Udałem się więc do urzędu pracy aby zarejestrować się. Kierownikiem PUP-u w moim mieście jest mój dawny kolega, z którym kilka lat wcześniej miałem dość konkretny zatarg. Z tego względu nie przepadamy za sobą. Spodziewałem się, że teraz w życiu nie znajdę pracy przez urząd bo on będzie wykorzystywał swoje wpływy abym nie dostał żadnej propozycji. Niestety myliłem się... Od pierwszego dnia aż po dziś dzień otrzymuję wezwania do stawienia się w coraz to nowych przedsiębiorstwach aby rozpocząć pracę na różnych dziwnych stanowiskach nie związanych z moim zawodem. W każde z tych miejsc muszę jechać aby nie stracić zasiłku. W każdym przypadku kierownik odprawiał mnie z kwitkiem informującym iż ta firma poszukuje kogoś z innymi kwalifikacjami. Choć oczywiste jest, że "kolega" robi to wszystko aby mnie zgnębić to nie mogę nic z tym zrobić, bo zgodnie z prawem powinienem być szczęśliwy skoro PUP non stop oferuje mi miejsca do pracy. Szkoda, że na każdą z takich wycieczek muszę wydać pewną ilość gotówki na paliwo."

Swoją drogą to ten kierownik PUP o niezły skurwiel...
Zgłoś
herbalix 2013-04-18, 17:46 8
Podzielę się z Wami swoją historią.

Jakoś końcówką marca, zaraz przed świętami, wyszedłem rano z domu, aby wsiąść w samochód i udać się do pracy. Przy samochodzie spotkała mnie niemiła niespodzianka - miałem urwane lewe lusterko. Zrobiłem małą rundkę po pobliskich krzakach, może ktoś urwał z nudów i od razu wyrzucił. Niestety poszukiwania okazały się bezowocne. Kurwując pod nosem wsiadłem w samochód i bezpiecznie lewym pasem udało mi się dojechać do pracy. Na drugi dzień wybrałem się komunikacją miejską na wycieczkę na szrot po lusterko. Lusterko kosztowało 35zł (astrolot pierwszej generacji), komunikację mam za darmo, ale pół dnia w plecy bo to drugi koniec miesta i ze 4 przesiadki w jedną stronę. I tyle. Zdąrzyłem już o sprawie zapomnieć.

Kilka dni temu do rodziców mojej dziewczyny przyszedł pan dzielnicowy nasz dzielnicowy (adres, pod którym jest zameldowana) w sprawie urwanego lusterka. Z tym, że sprawy nie zgłaszaliśmy na policję, bo i po co? Co się okazało. W nocy ktoś zadzwonił na policję, że łobuzy chodzą i lusterka urywają. Gdy panowie policjalnci przyjechali oczywiście nikogo już nie było. Znaleźli tylko lusterko koło samochodu więc zabrali je żeby po dwóch tygodniach, jak już sobie kupiłem nowe, oddać mi je.

Kupno nowego lusterka i zamieszanie z tym związane z naszej strony. W chuj paliwa i czasu zmarnowane przez policję. A wystarczyło tylko zostawić lusterko przy samochodzie.
Zgłoś
tico92 2013-04-18, 18:12 2
nie rozumiem o co ci chodzi ,że policja coś robi ,a nie tylko spisuje za picie piwa ,zazwyczaj wszyscy szczekają ,że policja nic nie robi ,a tu jest sytuacja w prost odwrotna więc nie wiem jak tę historię mam odbierać jako hejt czy jako pochwałę ?
Zgłoś
herbalix 2013-04-18, 18:14
ma przedstawiać to, że wszystkim byłoby lepiej, gdyby właśnie nic nie zrobili.
Zgłoś
Siwy5 2013-04-18, 18:31 4
A jak by zostawili przy aucie to by dzieciaki rozbiły dla zabawy a później miałbyś pretensje że nie wzięli go ze sobą skoro mieli możliwość tylko zostawili. Jak byś to zgłosił od razu to by ci z miejsca oddali.
Kurwa takiemu nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
d................r 2013-04-18, 20:25
Policjanci zrobili co uważali za słuszne. Ale mogli zostawić jakąś karteczkę pod wycieraczką z informacją, że lusterko zabrali.
Zgłoś
vuju69 2013-04-18, 22:50 2
W tej całej historii najbardziej ciekawi mnie to,dlaczego masz darmowe przejazdy komunikacją miejską ? ;]
Zgłoś
HAL-9000 2013-04-18, 22:51
herbalix napisał/a:

Lusterko kosztowało 35zł (astrolot pierwszej generacji).

Przepłaciłeś
Zgłoś
Charles_Manson 2013-04-19, 2:36 1
vuju69 napisał/a:

W tej całej historii najbardziej ciekawi mnie to,dlaczego masz darmowe przejazdy komunikacją miejską ? ;]

Pewnie kanar
Zgłoś
Shephards 2013-04-19, 7:17
Voorhees napisał/a:

Pewnie kanar

Raczej inwalida
Zgłoś
kkubam 2013-04-19, 8:38
Urzekła mnie twoja historia...

Ale czy aby na pewno nie pojebały ci się fora?! Nie miałeś tego wrzucić na piekielnych?!
Zgłoś
cham.i.prostak 2013-04-19, 10:43
Trzeba było zrobić jak każdy praworządny obywatel powinien, czyli zgłosić na policję. Denerwują mnie ludzie którzy na drobną kradzież czy akt wandalizmu nie zwracają uwagi, czym rozzuchwalają sprawców, którzy czują się bardziej bezkarni. Teraz masz nieuzasadnione pretensje do policji, a wystarczyło zadzwonić na 997. Jesteś pierdołą na medal.
Zgłoś
richiee 2013-04-19, 10:46
herbalix napisał/a:

wsiąść

Zgłoś
rksrobert 2013-04-19, 11:18 1
richiee napisał/a:

Bo niby jak inaczej napisać gdy ktoś wsiada do auta?
Zgłoś
J................o 2013-04-19, 11:35
to raczej pasuje tu: yafud.pl/
a nie na sadola.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem