Ale już nie będzie, bo nie żyje . Atwater, California
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale już nie będzie, bo nie żyje . Atwater, California
Jakbym ganiał kogoś o imieniu Korey ro bym strzelał bez ostrzeżenia
"Stay with me, stay with me"... no to trzeba było do niego nie strzelać...
Z tego co widać to kazał mu się zatrzymać, a jak się zatrzymał to go zastrzelił...
Durchfall napisał/a:
Z tego co widać to kazał mu się zatrzymać, a jak się zatrzymał to go zastrzelił...
Może poczatkujacy policjant i nie potrafi strzelać do ruchomego celu? A koleś coś trzyma w ręce czarnego.
Uciekać nie wolno?...
420710247365 napisał/a:
Uciekać nie wolno?...
Wolno, ale tu widać, że miał coś w ręce i policjant wolał się nie przekonywać czy to prawdziwa klamka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów