📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@ jakubkrk
to sie naum, ang to podstawa!! ;]
nastarkill napisał/a:
@ jakubkrk
Hmm a ja myślałem że jeśli mieszkam w Polsce to podstawą jest język Polski
a mnie to zasmuciło, bo myślałam, że jakoś sobie radzę z angielskim a ni chuja nie rozumiem
Marudzicie Wystarczy oglądać, same scenki są zabawne ;P
Skurwisława napisał/a:
a mnie to zasmuciło, bo myślałam, że jakoś sobie radzę z angielskim a ni chuja nie rozumiem
po prostu mruczą i mówią niewyraźnie, nie zniechęcaj się
Ja pitole ale marudzicie, przecież to jest proste, podstawowy angielski na poziomie podstawówki...
nie wiedziałem że poziom angielskiego userów* sadistica jest tak niski...
*userów (od slowa user) [juzeróf]- użytkownicy
*userów (od slowa user) [juzeróf]- użytkownicy
Dzięki wielkie za pokazanie tego filmiku, obejrzałem wszystkie 3 to wymiata!
@ Do wszystkich co marudzą jaki angielski tutaj nie jest podstawowy:
Zrozumcie, nie wszyscy skończyli szkoły tak niedawno jak wy. A jak wiadomo nie używany język jest zapominany.
Dla mnie scenki były śmieszne a i pi razy oko coś tam zrozumiałem, więc nie jest źle.
Zrozumcie, nie wszyscy skończyli szkoły tak niedawno jak wy. A jak wiadomo nie używany język jest zapominany.
Dla mnie scenki były śmieszne a i pi razy oko coś tam zrozumiałem, więc nie jest źle.
Coś pięknego... Szkoda, że nie ma wiecej odcinków...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów