📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Taki właśnie poziom jest w polskiej piłce nożnej: po chamsku bo umiejętności brak, o kondycji nie wspominając...
Strzegom
Pisze się "strzegą"
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Bo polscy sędziowie to qrwy i sprzedawczykowie. Bramkę ze spalonego Ległej też zaliczyli.
po czymś takim powinien być normalny proces w sądzie o uszkodzenie ciała i dożywotnia dyskwalifikacja. gdzie uczciwość w sporcie, gdzie duch rywalizacji? taką szmatę tylko wykopać z drużyny...
Za takie pieszczoty to powinien podziękować na kolanach jak to piłkarze zwykle robia
Zgniótł mu cipunię.
sadolowy player - odtwarzanie od 3 sekundy kurwa. Dobrze, że replay jest
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów