Jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
miało być pałowanie pod stołem a tylko temp zwiększał
Prowokujące zdjęcia wysyłane do 16-letniego ucznia przez Facebooka zakończyły nauczycielską karierę Clare Horton z walijskiego Newport. 33-latka zwabiła nastolatka do domu i zaciągnęła do łóżka
Biedaczek kurwa...
To jest chyba marzenie każdego gówniarza. Niebrzydka, napalona nauczycielka. Tylko trzeba ruchać ile się da i trzymać ryja na kłódkę, a nie spuścić się i od razu chwalić się o tym całemu światu.
trebeter napisał/a:
Prowokujące zdjęcia wysyłane do 16-letniego ucznia przez Facebooka zakończyły nauczycielską karierę Clare Horton z walijskiego Newport. 33-latka zwabiła nastolatka do domu i zaciągnęła do łóżka
Aż sobie zeznania jego wyobraziłem.. "brała go całego do buzi potem lizała jajka i kazała się ostro ruchać "
TAK MI SMuTNO TAK MI ŹLE
Ty lepiej powklejaj więcej fotek....
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
crossdressphyxia napisał/a:
trebeter
Proszę
z nie było ;(
no kurwa, co ta młodzież ma w głowach. Kiedyś za taką nauczycielkę, z takimi zainteresowaniami, to bym nawet po lekcjach zostawał. Za moich czasów były tylko komunistyczne 60-cio letnie prukwy z zamiłowaniem do rusofilstwa.
Jeżeli to z filmu to zapodajcie tytuł sadole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów