Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przeciez prawica orzekla ze alkohol jest "bezpieczny" a ta zla komuna mowi co innego?! wow czyzby pokolenie watykanskie rozpijac chcialo spoleczenstwo?! to tak bozia naucza kat-alkoh-olikow?! hahaha
bredzisz jak potłuczony.. prawica pozwala pić alkohol, ale nigdzie nie mówi, że jest bezpieczny... po prostu "chcącemu nie dzieje się krzywda" i tyle w temacie.. podobnie jak z jedzeniem kamieni.. jak ktoś nie potrafi o siebie zadbać, brakuje mu elementarnej wiedzy lub nie zna umiaru to droga wolna - krzyż ma drogę...
a Ci z alkoholowym zanikiem mózgu to przynajmniej się dogadywali ze sobą
... oglądam i martwi mnie czym karmili naszych rodziców w Tv kilkanaście lat temu
A nie martwi Cie czym TV karmi widzow teraz? tance na lodzie, topmodele, seriale, idole, big brothery...
bredzisz jak potłuczony.. prawica pozwala pić alkohol, ale nigdzie nie mówi, że jest bezpieczny... po prostu "chcącemu nie dzieje się krzywda" i tyle w temacie.. podobnie jak z jedzeniem kamieni.. jak ktoś nie potrafi o siebie zadbać, brakuje mu elementarnej wiedzy lub nie zna umiaru to droga wolna - krzyż ma drogę...
przypomnij sobie co mowili o dopalaczach ze sa "zle" a alkohol jest przynajmniej bezpieczny tak mowili politycy usprawiedliwiajac sie przy zakazywaniu dopalaczy!!! zobaczysz jak za kilka lat dupniemy przez prawice pelowsko-pisowska bo z tego co wiem to okazalo sie ze z 14 produktow substancje zakazane mialy tylko 3! wiem bo znam sprawe od srodka pracowalem w tej chorej instytucji! na szczescie juz opuscilem!!!
zobaczysz jak za kilka lat dupniemy przez prawice pelowsko-pisowska
że co?
PO i PiS to prawica? kpisz czy o drogę pytasz?
@up a kto? moze liberalowie? a moze lewica? hahaha to watykanskie prawicowe slugi!!!
w Polsce nie ma prawdziwej prawicy lewicy i centrum tak się tylko dogadali żeby jakieś pozory stwarzać.
a wracając do tematu to widziałem takich kolesi, lepiej zajarać, przynajmniej agresor nie łapie i padaczki nie ma
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów