18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Korn - right now
C................r • 2010-01-11, 12:52
Piękno tego kawałka dostrzegą szczególnie sadyści Swoją drogą wielka szkoda, że korn tak zszedł na psy...

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pojar 2010-01-11, 12:59
Calmwater, czy to jest forum MTV? Może teraz każdy z nas wrzuci po swoim ulubionym kawałku?
Zgłoś
zavv 2010-01-11, 13:08 1
on chciał pokazać "sadystyczny" filmik a nie ulubioną piosenkę. pzdr
Zgłoś
szullecc 2010-01-11, 13:14
Właśnie, ten teledysk jest wyjątkowo sadystyczno masochistyczny piwo leci
Zgłoś
M................i 2010-01-11, 13:26
Korn ogólnie ma sadystyczne, depresyjne kawałki, nic nowego.
Chyba jeszcze death metalu nie słyszałeś.
Zgłoś
Scorpio_SIC 2010-01-11, 14:39
Stary, dobry Korn a to klasyka w jego wydaniu
Zgłoś
filthy666 2010-01-11, 14:46
teledysk zryty, nie podoba mnie sie : >
a muzyka- tez cienka ;/
Zgłoś
MIG 2010-01-11, 14:56 1
Pojar napisał/a:

Calmwater, czy to jest forum MTV? Może teraz każdy z nas wrzuci po swoim ulubionym kawałku?

Czy aby Ty jestes na dobrym forum ? nie chodzi o kawalek bo jak chcesz to mozesz sobie poogladac bez dzwieku...a to jest forum sadystyczne i o takie kawalki chodzi. Duze piwo

filthy666 napisał/a:

a muzyka- tez cienka ;/

i kolejny ktory pomylil forum...zryty? o to w tym chodzi
Zgłoś
A................t 2010-01-11, 15:05 1
Kocham korna a teledysk trafiony w 10 zgadzam sie z MIg przeczytajcie nazwe strony! Mowi wam to cos jak nie to wypier***** na demoty itp.
Zgłoś
jonek00 2010-01-11, 15:55
MIG napisał/a:

filthy666 napisał/a:

a muzyka- tez cienka ;/

i kolejny ktory pomylil forum...zryty? o to w tym chodzi

czyli to znaczy, że to czy jestem na dobrym forum świadczy to, że mi się podoba albo nie podoba teledysk jakiegoś hammerykańskiego zespołu o wpierdalaniu pryszczy i glutów? to jest podejście conajmniej głupie jak dla mnie ale racja, to w takim razie nie dla mnie forum, bo jakoś nie lubię korna (nawet pomimo że jest w chuj sadystyczno-masochistyczno-turpistyczno-surrealistyczno-awangardowo-jakiśtam).
Zgłoś
k................r 2010-01-11, 16:06
uwielbiam KoRna i ten kawalek jak dla meni jeden z najbardziej extra:)
cannibal corpse ma niezle teledyski,niech ktos wrzuci bo mam lenia,nadaza sie tu^^

uj wam w dupe.
jak techniawy w filmikach lekach poslejanych to nikomu kurw nie przeszkadza...
a tu wstawili cos innego i juz zle,jak ktoś tam wyzej napisal to se bez dzwieku ogladajcie jak wam nie pasi,
ja piwo daje.
Zgłoś
k................q 2010-01-11, 17:03
za korna za piosenke
fakt szkoda ze tak sie "popsuł" Korn ale i tak ich lubie
A.D.I.D.A.S rulz!
Zgłoś
H................r 2010-01-11, 23:18
pyta. korn też pyta. numetal to pyta. ogólnie: w gitarowej muzyce /cokolwiek/core to pyta (oprócz grindu, bo przecież "gore not core" )
Zgłoś
r4dzik 2010-01-12, 18:01
korn jest zajebisty!
Zgłoś
luki24 2010-01-12, 21:57 1
r4dzik napisał/a:

korn jest zajebisty!

yyy był zajebisty....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem