Piękno tego kawałka dostrzegą szczególnie sadyści Swoją drogą wielka szkoda, że korn tak zszedł na psy...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Calmwater, czy to jest forum MTV? Może teraz każdy z nas wrzuci po swoim ulubionym kawałku?
Właśnie, ten teledysk jest wyjątkowo sadystyczno masochistyczny piwo leci
Korn ogólnie ma sadystyczne, depresyjne kawałki, nic nowego.
Chyba jeszcze death metalu nie słyszałeś.
Chyba jeszcze death metalu nie słyszałeś.
Stary, dobry Korn a to klasyka w jego wydaniu
Pojar napisał/a:
Calmwater, czy to jest forum MTV? Może teraz każdy z nas wrzuci po swoim ulubionym kawałku?
Czy aby Ty jestes na dobrym forum ? nie chodzi o kawalek bo jak chcesz to mozesz sobie poogladac bez dzwieku...a to jest forum sadystyczne i o takie kawalki chodzi. Duze piwo
filthy666 napisał/a:
teledysk zryty, nie podoba mnie sie : >
a muzyka- tez cienka ;/
i kolejny ktory pomylil forum...zryty? o to w tym chodzi
Kocham korna a teledysk trafiony w 10 zgadzam sie z MIg przeczytajcie nazwe strony! Mowi wam to cos jak nie to wypier***** na demoty itp.
MIG napisał/a:
filthy666 napisał/a:teledysk zryty, nie podoba mnie sie : >
a muzyka- tez cienka ;/
i kolejny ktory pomylil forum...zryty? o to w tym chodzi
czyli to znaczy, że to czy jestem na dobrym forum świadczy to, że mi się podoba albo nie podoba teledysk jakiegoś hammerykańskiego zespołu o wpierdalaniu pryszczy i glutów? to jest podejście conajmniej głupie jak dla mnie ale racja, to w takim razie nie dla mnie forum, bo jakoś nie lubię korna (nawet pomimo że jest w chuj sadystyczno-masochistyczno-turpistyczno-surrealistyczno-awangardowo-jakiśtam).
uwielbiam KoRna i ten kawalek jak dla meni jeden z najbardziej extra:)
cannibal corpse ma niezle teledyski,niech ktos wrzuci bo mam lenia,nadaza sie tu^^
uj wam w dupe.
jak techniawy w filmikach lekach poslejanych to nikomu kurw nie przeszkadza...
a tu wstawili cos innego i juz zle,jak ktoś tam wyzej napisal to se bez dzwieku ogladajcie jak wam nie pasi,
ja piwo daje.
cannibal corpse ma niezle teledyski,niech ktos wrzuci bo mam lenia,nadaza sie tu^^
uj wam w dupe.
jak techniawy w filmikach lekach poslejanych to nikomu kurw nie przeszkadza...
a tu wstawili cos innego i juz zle,jak ktoś tam wyzej napisal to se bez dzwieku ogladajcie jak wam nie pasi,
ja piwo daje.
za korna za piosenke
fakt szkoda ze tak sie "popsuł" Korn ale i tak ich lubie
A.D.I.D.A.S rulz!
fakt szkoda ze tak sie "popsuł" Korn ale i tak ich lubie
A.D.I.D.A.S rulz!
pyta. korn też pyta. numetal to pyta. ogólnie: w gitarowej muzyce /cokolwiek/core to pyta (oprócz grindu, bo przecież "gore not core" )
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów