a czy Wy już ukoronowaliście zwoje żony ?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie ale mianowaliśmy twoją swoimi mieczami
Wyniuchałbym jej stopki wylizał dupke i mógłbym być jej kiblem jedząc jej kupę.
A teraz czekaj grzecznie w piwnicy, aż wujek wróci z pracy. I potulnie, za garść cukierków będziesz
mu lizał dupę i żarł jego kupę
Bo większość to stulejarze, którzy nawet żywej kobiety nago nie widzieli.
Tak sobie tlumacz, zaden szanujacy sie mezczyzna nie wkopie sie w dlugoterminowy zwiazek. Przecietnie pukanie tej samej dziury nudzi sie mezczyznie po 4 miesiacach. Stulejarze z racji braku opcji wiaza sie w kimkolwiek kto im popusci, szanujacy sie facet jesli nie ma silnej potrzeby rozmnozenia zmienia partnerke gdy ta sie nudzi, chyba ze jest normalna i przyprowadza kolezanki.
A teraz czekaj grzecznie w piwnicy, aż wujek wróci z pracy. I potulnie, za garść cukierków będziesz
mu lizał dupę i żarł jego kupę
Wujka kupe jem za darmo, ale za kupe mojego 95 letniego dziadka już pobieram opłatę w naturze mianowicie obciaga mi po same jajca.
Ale jaja wchodzę na sadola, a tu pizda materiał z kwejka czy youtube...
To chyba dawno tu nie zaglądałeś. 90 % wrzutek to teraz takie gówno. Panie kiedyś to były sadistiki. Ić pan fhuj.
Tak sobie tlumacz, zaden szanujacy sie mezczyzna nie wkopie sie w dlugoterminowy zwiazek. Przecietnie pukanie tej samej dziury nudzi sie mezczyznie po 4 miesiacach. Stulejarze z racji braku opcji wiaza sie w kimkolwiek kto im popusci, szanujacy sie facet jesli nie ma silnej potrzeby rozmnozenia zmienia partnerke gdy ta sie nudzi, chyba ze jest normalna i przyprowadza kolezanki.
Szanujący się mężczyzna robi również badania na choroby weneryczne. Jak już obskoczy pół województwa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów