Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale tylko troszkę
Jeszcze jest do śmiechu, ale już się zaczynają zwolnienia z pracy i zaraz posypią się materiały na Harda z samobójstw Polaków, przez straconą pracę....
Tak debilu, polaków. Filmiki z obcokrajowcami będa usuwane.
Wirus jest zajebisty, bo ludzie wierzą, że to natura i nikt nie będzie mógl go powiązać z ludźmi walczącymi o komunizm. Czyli "zbawienie ludzkości zostanie tylko ze 100mln osób, którzy już zostali zbawieni przez komunistów.
Tak debilu, polaków. Filmiki z obcokrajowcami będa usuwane.
Faktycznie dzida zawodnik jesteś tylko w chuj tępa.
Idź possać bo ci kapie
troszkę mi żal stanów że mają taką spierdolinę z pomarańczową gębą u władzy i połowa z nich zdechnie na wirusa
ale tylko troszkę
Lepszy Trump niż ktokolwiek z tępych lewaków.
Lepszy Trump niż ktokolwiek z tępych lewaków.
Tak, ja wiem. To bóstwo oświeconych libków z głową w dupie, których wiedza o ekonomii kończy się na podaży i popycie z zajęć z przedsiębiorczości jeżeli przez pomyłkę chociaż przez chwilę uważali zamiast brandzlować się to szuryzmów Mikkego
jak nie wykończy hamerykańców wirus to najpewniej zrobią to ubezpieczalnie i rachunki za leczenie
Ciekawe tylko kiedy odda nam po
Jeszcze jest do śmiechu, ale już się zaczynają zwolnienia z pracy i zaraz posypią się materiały na Harda z samobójstw Polaków, przez straconą pracę....
I dobrze, może to was pokory nauczy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów