18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Yanush 2020-05-08, 12:14
qaz123edc napisał/a:

A dlaczego nie? Pokarało mnie i urodziłem się w tym kraju przegrywów z husarskim proporczykiem w dupie. Co poradzić?

To, że zapraszam pionku wypierdalać z Polski, jak nie pasi. Lub nie być kretynem jakim jesteś i jednostrzałowcem, naucz się innych języków i się powtórzę, zapraszam wypierdalać pionku.

zerwikaptur napisał/a:

Mówi ze ma w dupie koronę ze nie włącza radia i tv i dzięki temu nie słucha tych pierdolen i ma to w dupie
Tyle powiedziała
Zawsze możesz się postarać o paszport innego kraju
Wybierz jakiś i droga wolna jak cię polskość mierzi .
A odemnie huj ci w dupe
A jak masz z tym problem to adres ci podam i zapraszam na mały sparing kmiocie bezpaństwowy
Taki znajduch z ciebie bez poczucia przynależności taki przegryw co chce przeżyć a nie żyć .
Szkoda twoich dzieci jak je będziesz miał bo wychować na wdupowlazy liżące dupe jakiemuś Niemcowi udowadniając na sile ze są takimi samymi

Spoko, ja też poproszę jego adres jak co

zerwikaptur napisał/a:

Mówi ze ma w dupie koronę ze nie włącza radia i tv i dzięki temu nie słucha tych pierdolen i ma to w dupie
Tyle powiedziała
Zawsze możesz się postarać o paszport innego kraju
Wybierz jakiś i droga wolna jak cię polskość mierzi .
A odemnie huj ci w dupe
A jak masz z tym problem to adres ci podam i zapraszam na mały sparing kmiocie bezpaństwowy
Taki znajduch z ciebie bez poczucia przynależności taki przegryw co chce przeżyć a nie żyć .
Szkoda twoich dzieci jak je będziesz miał bo wychować na wdupowlazy liżące dupe jakiemuś Niemcowi udowadniając na sile ze są takimi samymi

Razem go dojedziemy, ale pojedynczo aby honor był.

Ty, byłeś tu. Ona, była tam. A wszyscy inni, byli gdzie indziej...
Zgłoś
Justynka99 2020-05-08, 12:23
Śmieszne patusy Już się chcą bić, bo inne poglądy
Zgłoś
badrass 2020-05-08, 14:20
Trza się było języka wroga uczyć, a nie pedalski angielski, niemiecki
Zgłoś
SPIERDOLIX 2020-05-08, 14:33
Co za jebany pederasta jakieś ruskie gówno tu wrzuca na polski serwis, wypierdalać z tym i wrócić z napisami chociaż, ale lektor milej widziany
Zgłoś
Vis_PL 2020-05-08, 18:17
Hrodgar napisał/a:

Ok, poproszę tłumaczenie na któryś z cywilizowanych języków.

Haha czaicie bo rosyjski to język dla debili haha :--D

Do szkoły wypierdalaj się uczyć!

A chuj w dupę wszystkim!
Zgłoś
Prof._Kot_Budd 2020-05-08, 19:11
Justynka99 napisał/a:

Nie dlatego, że ma inne poglądy, a dlatego, że obraża dumny polski naród, którego mamy honor być częścią.
Dla młodych ludzi z lewackim spaczeniem niechęć do własnego narodu jest "poglądem", a sranie na siebie samego wyrazem wolności i nowoczesności, na rodzinę też dajecie sobie jebać ? Tą są elementarne sprawy honoru, jak nie rozumiecie, to możecie wypierdalać szorować jakiemuś niemcowi czy żydkowi grzyba. ELO

Chuj mi na imię.
Zgłoś
ellsworth 2020-05-08, 21:10
zerwikaptur napisał/a:

No widzisz będąc idiota nie skorzystałeś z szansy siedzenia cicho i musiałeś się ujawnić
Dla twojej wiadomości rosyjski jest słowiańskim językiem tak hak nasz i około 57% języka jest identyczna z naszym
Różnice wybrzmieniu wynikają ze sposobu akcentowania i artykulacji zgłosek i sylab .
Większe podobieństwo jest między słowiańskimi językami z grupy zachodniej i tak Słowacji ma około 70% podobnych słów do naszego

Taaa. A potem wchodzi słowaczka do polskiego sklepu i mówi że chce kupić "majtki z cipką".
Zgłoś
Rozjebie 2020-05-09, 2:11 1
Justynka99 napisał/a:

Jakie "poglądy"? Koleś obraza ojczyznę, to słusznie należy mu się chuj w dupę. Za znieważanie Polski możesz mieć sprawę karną w sądzie, wiec jakie kurwa "poglądy"?

qaz123edc napisał/a:

A dlaczego nie? Pokarało mnie i urodziłem się w tym kraju przegrywów z husarskim proporczykiem w dupie. Co poradzić?

Właśnie przez takie pizdy w narodzie nasz kraj kuleje
Zgłoś
aret 2020-05-10, 4:41
Czy tu kurwa się komuś cos pojebało?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów