Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ok, poproszę tłumaczenie na któryś z cywilizowanych języków.
-co myslisz o koronawirusie?
-w dupie mam koronawirusa..
Level tłumaczenia: absolutny początkujący, bez znajomości języka.
Przecież i tak umiesz tylko piszczeć po polsku, języku ludzi przegranych, więc czego się plujesz polaczku?
No widzisz będąc idiota nie skorzystałeś z szansy siedzenia cicho i musiałeś się ujawnić
Dla twojej wiadomości rosyjski jest słowiańskim językiem tak hak nasz i około 57% języka jest identyczna z naszym
Różnice wybrzmieniu wynikają ze sposobu akcentowania i artykulacji zgłosek i sylab .
Większe podobieństwo jest między słowiańskimi językami z grupy zachodniej i tak Słowacji ma około 70% podobnych słów do naszego
No widzisz będąc idiota nie skorzystałeś z szansy siedzenia cicho i musiałeś się ujawnić
Dla twojej wiadomości rosyjski jest słowiańskim językiem tak hak nasz i około 57% języka jest identyczna z naszym
Różnice wybrzmieniu wynikają ze sposobu akcentowania i artykulacji zgłosek i sylab .
Większe podobieństwo jest między słowiańskimi językami z grupy zachodniej i tak Słowacji ma około 70% podobnych słów do naszego
Ty nie pierdol jak Balcerowicz tylko przetłumacz.
Przecież i tak umiesz tylko piszczeć po polsku, języku ludzi przegranych, więc czego się plujesz polaczku?
To na ciul się wypowiadasz w tym języku "dupo swego ojca"?
Po Polsku -poszukać- każdy z nas wie co oznacza.
Po Słowacku -poszukać=poruchać.
Podobieństwo jest,ale znaczenie w chuj inne.
To na ciul się wypowiadasz w tym języku "dupo swego ojca"?
A dlaczego nie? Pokarało mnie i urodziłem się w tym kraju przegrywów z husarskim proporczykiem w dupie. Co poradzić?
Ty nie pie**ol jak Balcerowicz tylko przetłumacz.
Mówi ze ma w dupie koronę ze nie włącza radia i tv i dzięki temu nie słucha tych pierdolen i ma to w dupie
Tyle powiedziała
A dlaczego nie? Pokarało mnie i urodziłem się w tym kraju przegrywów z husarskim proporczykiem w dupie. Co poradzić?
Zawsze możesz się postarać o paszport innego kraju
Wybierz jakiś i droga wolna jak cię polskość mierzi .
A odemnie huj ci w dupe
A jak masz z tym problem to adres ci podam i zapraszam na mały sparing kmiocie bezpaństwowy
Taki znajduch z ciebie bez poczucia przynależności taki przegryw co chce przeżyć a nie żyć .
Szkoda twoich dzieci jak je będziesz miał bo wychować na wdupowlazy liżące dupe jakiemuś Niemcowi udowadniając na sile ze są takimi samymi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów