-co myslisz o koronawirusie?
-w dupie mam koronawirusa..
Level tłumaczenia: absolutny początkujący, bez znajomości języka.
Ok, poproszę tłumaczenie na któryś z cywilizowanych języków.
Przecież i tak umiesz tylko piszczeć po polsku, języku ludzi przegranych, więc czego się plujesz polaczku?
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Ok, poproszę tłumaczenie na któryś z cywilizowanych języków.
No widzisz będąc idiota nie skorzystałeś z szansy siedzenia cicho i musiałeś się ujawnić
Dla twojej wiadomości rosyjski jest słowiańskim językiem tak hak nasz i około 57% języka jest identyczna z naszym
Różnice wybrzmieniu wynikają ze sposobu akcentowania i artykulacji zgłosek i sylab .
Większe podobieństwo jest między słowiańskimi językami z grupy zachodniej i tak Słowacji ma około 70% podobnych słów do naszego
No widzisz będąc idiota nie skorzystałeś z szansy siedzenia cicho i musiałeś się ujawnić
Dla twojej wiadomości rosyjski jest słowiańskim językiem tak hak nasz i około 57% języka jest identyczna z naszym
Różnice wybrzmieniu wynikają ze sposobu akcentowania i artykulacji zgłosek i sylab .
Większe podobieństwo jest między słowiańskimi językami z grupy zachodniej i tak Słowacji ma około 70% podobnych słów do naszego
Ty nie pierdol jak Balcerowicz tylko przetłumacz.
Przecież i tak umiesz tylko piszczeć po polsku, języku ludzi przegranych, więc czego się plujesz polaczku?
To na ciul się wypowiadasz w tym języku "dupo swego ojca"?
To na ciul się wypowiadasz w tym języku "dupo swego ojca"?
A dlaczego nie? Pokarało mnie i urodziłem się w tym kraju przegrywów z husarskim proporczykiem w dupie. Co poradzić?
Ty nie pie**ol jak Balcerowicz tylko przetłumacz.
Mówi ze ma w dupie koronę ze nie włącza radia i tv i dzięki temu nie słucha tych pierdolen i ma to w dupie
Tyle powiedziała
A dlaczego nie? Pokarało mnie i urodziłem się w tym kraju przegrywów z husarskim proporczykiem w dupie. Co poradzić?
Zawsze możesz się postarać o paszport innego kraju
Wybierz jakiś i droga wolna jak cię polskość mierzi .
A odemnie huj ci w dupe
A jak masz z tym problem to adres ci podam i zapraszam na mały sparing kmiocie bezpaństwowy
Taki znajduch z ciebie bez poczucia przynależności taki przegryw co chce przeżyć a nie żyć .
Szkoda twoich dzieci jak je będziesz miał bo wychować na wdupowlazy liżące dupe jakiemuś Niemcowi udowadniając na sile ze są takimi samymi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów