Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
We francji na przywitanie wystawia się dupę i pozwala się być wyj🤬ym. Tak jak to zrobili z przyjaciółmi o ciemnej karnacji. Bez masła.

niech mają nadzieje że przyjmie ich zwyczaje i odrazu wywiesi białą flage bezpodstawna panika na grype rocznie umiera paredziesiąt tysięcy ludzi a tu mamy raptem pare zgonów ci co sięją panikę powinni zostać wysłani na syberie lub strzał w potylice i do piachu
Nic w tym dziwnego,. Ja też na powitanie zawsze wale koledze konia .....

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Nic w tym dziwnego,. Ja też na powitanie zawsze wale koledze konia .....
Brawo Ty
Kolega pyta o tytuł filmu z tymi dwoma prukwami na końcu, co smyrają się po p🤬dach.
Jak mnie śmieszy to zakładanie maseczek.
Pomijając fakt, że są pomocne jak grabie na wojnie to cieszą się z tego tylko producenci tychże.
W mojej firmie sprzedawało się 20-30 masek miesięcznie. Teraz poszło 200 szt w dwa tygodnie.
No i najlepsze. Masek budowlanych, które mają trzymać pył i takie tam a ludzie to biorą na wirusa.
Pomijając fakt, że są pomocne jak grabie na wojnie to cieszą się z tego tylko producenci tychże.
W mojej firmie sprzedawało się 20-30 masek miesięcznie. Teraz poszło 200 szt w dwa tygodnie.
No i najlepsze. Masek budowlanych, które mają trzymać pył i takie tam a ludzie to biorą na wirusa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie