18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Troszkę na temat Stanów Złajdaczonych podpalaczy świata i podżegaczy wojennych. Największego gospodarczego rywala Europy który nie tylko w cwany sposób przyczynili się do rozpętania wojny na naszym kontynencie ale też dąży usilnie do tego abyśmy byli jakimś Eco-skansenem . Partia PiS jest ich lokajem. Lepszy jest zadeklarowany wróg niż fałszywy przyjaciel.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kohei 2023-06-18, 3:41 5
absolutnie kazdy polak ale i ukrainiec powinien zobaczyc ten material!
Zgłoś
SlimShady 2023-06-29, 11:50 1
OpenStreetMaps napisał/a:

\ Lepszy jest zadeklarowany wróg niż fałszywy przyjaciel.

Lepiej żyć w ruskim mirze, niż w hamerykańskim ładzie? Z dwojga złego wole to drugie. Szkoda, że nie wiele ten Pan mówi o zapędach imperialnych w Rosji. Putin nie jest zły, bo "morduje małe kotki" tylko dlatego, bo mordowali i gwałcili i mówią wprost, że Polska będzie następna. A co do wołynia to Piłsudski ich trochę wydymał oddając Ukrainę Rosji, do czego sam się przyznał. Nie tłumaczy to bestialstwa jakiego się ukraińcy dopuścili, ale był to punkt kulminacyjny sporu między nami. Aby przeżyć i żyć godnie musimy się skupić na tym co dzisiaj. Jednak wole kłamliwych hamerykanów.

Dodam jeszcze, że w kwestii sprowadzania Ukraińców ten facet nakręca wielki skandal jednocześnie nie mówi, ile podatków ukraińcy płacą w Polsce i ilu ich tutaj pracuje tam gdzie Polacy nie chcą. Lepiej brudasów z Afryki sprowadzać jak na zachodzie ? Nie bronie żadnej strony, chcę tylko przedstawić argumenty, bo narzekanie na Amerykanów z pominięciem wad Rosji i korzyści z polityki amerykanów DLA NAS kojarzy mi się z celowym zabiegiem propagandowym. Trzeba zastawiać plusy i minusy następnie wysuwać wnioski.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2023-06-29, 19:20 3
SlimShady napisał/a:

Nie bronie żadnej strony, chcę tylko przedstawić argumenty, bo narzekanie na Amerykanów z pominięciem wad Rosji i korzyści z polityki amerykanów DLA NAS kojarzy mi się z celowym zabiegiem propagandowym. Trzeba zastawiać plusy i minusy następnie wysuwać wnioski.

Bardzo dobrze ja też tyko przedstawiam argumenty aby dać odpór jednostronnej oficjalnej narracji która wylewa się z wszystkich mediów głównego nurtu.
Anglosasi to najbardziej fałszywi przyjaciele nasi. W historii zdradzali i upokarzali Polskę i Polaków wielokrotnie traktując nas z góry protekcjonalnie jak dzikie plemiona słowiańskie, lub jak pucybuta który za pańskie poklepanie po plecach natychmiast puści w niepamięć wszystkie razy i kuksańce które dostawał. Tylko o tym się nie mówi. Lepszy jest zadeklarowany wróg niż fałszywy przyjaciel. A my Polacy mamy taką przypadłość że ciągle miedzy sobą jesteśmy skłóceni i lubimy popadać ze skrajności w skrajność.

Wcale nie twierdzę że Kacapy są święte. Ale nic nigdy nie jest idealnie czarne ani idealnie białe. Zajrzyj koniecznie na YouTube na kanał [ Detektyw prawdy ] i obejrzyj film najpopularniejszy na tym kanale. Naprawdę warto! Gdy to zrobisz to witam cię po jasnej stronie mocy!

Zgłoś
SlimShady 2023-07-02, 13:12 1
Ja to wszystko wiem. Nic nigdy nie było czarno-białe. Polacy powinni się kierować własnym interesem, a nie lizać dupę Amerykanom czy Anglosasom. Zwłaszcza nie Unii Europejskiej gdzie widać kto dba o dobro wspólne, a kto o swoją dupę. Dobrze, że inne kraje także mają w interesie osłabienie nastawionej na odbudowę imperium Rosji. Bo już byśmy gadali po rosyjsku. Wcale jednak nie mówię, że są święci, ale Rosja to nasz odwieczny wróg, tak samo jak Niemcy.

Zgłoś
Mar1an 2023-07-05, 23:05
OpenStreetMaps napisał/a:

Bardzo dobrze ja też tyko przedstawiam argumenty aby dać odpór jednostronnej oficjalnej narracji która wylewa się z wszystkich mediów głównego nurtu.
Anglosasi to najbardziej fałszywi przyjaciele nasi. W historii zdradzali i upokarzali Polskę i Polaków wielokrotnie traktując nas z góry protekcjonalnie jak dzikie plemiona słowiańskie, lub jak pucybuta który za pańskie poklepanie po plecach natychmiast puści w niepamięć wszystkie razy i kuksańce które dostawał. Tylko o tym się nie mówi. Lepszy jest zadeklarowany wróg niż fałszywy przyjaciel. A my Polacy mamy taką przypadłość że ciągle miedzy sobą jesteśmy skłóceni i lubimy popadać ze skrajności w skrajność.
Wcale nie twierdzę że Kacapy są święte. Ale nic nigdy nie jest idealnie czarne ani idealnie białe. Zajrzyj koniecznie na YouTube na kanał [ Detektyw prawdy ] i obejrzyj film najpopularniejszy na tym kanale. Naprawdę warto! Gdy to zrobisz to witam cię po jasnej stronie mocy!

Znalazłem ten kanał i film i obejrzałem. W sumie nie wiedziałem, że jest aż tak źle. Faktycznie trochę mnie to dobiło i średnio mam pomysł jak można tę machinę próbować zatrzymać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem