a wystarczyłoby tylko wrócić do ustawy z 1921r.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przed chwila sie doedukowalem o pilsudskim i stwierdzam, ze skutecznie on wykreowal sie na bohatera narodu dzieki propagandzie... zainteresowani niech poszukaja w necie prawdy o nim, bo z podrecznikow w szkole gowno sie dowiecie
qbcki napisał/a:
Gdyby na sadolu było więcej zainteresowanych nie tylko podręcznikami do historii i takich, którzy choćby zapytali babki czy dziadka co sądzi o piłsudskim (tak specjalnie małą literą) to by pod jego zdjęciem nie było tyle lajków...
W dupie byłeś , gowno widziałeś
piłsudski wiedział co Robił chyba większego Polaka od Niego Nie Było a te marne pajace z sejmu co Gadają o Tym jakim Patriotą nie są Powinni na prawdę dostać Kulkę za Okradanie Polaków co miesiąc i za Pochowanie Kaczyńskiego na wawelu to Miejsce dla wielkich Ludzi a Nie złodziei
Takie jest Moje zdanie
Takie jest Moje zdanie
Tak to kurwa nasze pradziadki robiły! Ale chuj, mateczka Rassija wymordowała większość inteligencji polskiej i zostały takie kurwa zidiociałe głąby, a przy sterach są jebane aparatczyki przekazujący władzę kolesiowo.
@erush jak Piłsudski to socjalista był, a Korwin do socjalistów by strzelał.
Taki świetny przywódca, pewnie znowu na najwyższe stanowiska państwowe zatrudnił by swoją rodzinę, przecież jego braci to wybitni bankierzy i jak mało kto znają się na gospodarce. Gdyby choć trochę rozumieli zasady rządzące w ekonomii to nigdy by ich majątek w Zołzach nie podupadł i żyli by sobie spokojnie z dala od dprzewrotów i dobijania się do koryta.
Tak powinni robic z tymi kurwami ze skarbowki, niejednemu zycie zrujnowali w imie prawa. skurwysyny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów