Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Freesh schowaj się z czymś takim licząc na piwa bo jest na "topie" śmianie się z tych ludzi gtfo!
Nic dodać, nic ująć. Za Korwina zawsze piwko.
Obrazek
Zdajesz sobie sprawę, że tenże obrazek ma za zadanie wykpić, jak mniemam, twoich idoli politycznych? Zwróć uwagę na podpis zaczynający się u szczytu lewego górnego rogu. Nie wiem czy prawidłowo odczytałem twoje intencje - zwykle zwolennicy JKM wołają: "za Janusza zawsze piwko".
Oho widzę bekę z Korwina- ośmieszyć i przywalić plakietkę świra bo modne, Oooo Kaczyński to szajbus i zacofaniec- zamiast konta chowa do skarpety a jak w Grecji zapierdalali zwykłym obywatelom kase z kont to już takie śmieszne nie było, Kolonko a ten niby dziennikarz- już w tvp nie siedzi tylko po jakiś "super"stacjach sie kryje i o jakiś teoriach spiskowych gada
Freesh schowaj się z czymś takim licząc na piwa bo jest na "topie" śmianie się z tych ludzi gtfo!
Korwin jest po przeciwnej stronie barykady względem wygodnej pozycji Kaczyńskiego - i politycznie (Korwin ochrzcił Kaczora złem prawie największym), i "pozycyjnie".
Zdajesz sobie sprawę, że tenże obrazek ma za zadanie wykpić, jak mniemam, twoich idoli politycznych? Zwróć uwagę na podpis zaczynający się u szczytu lewego górnego rogu.
Moich idoli politycznych ? Wolne żarty. Lubię się z nich pośmiać, dlatego za Korwina zawsze piwko. Czy, gdy idę do cyrku to klaun jest moim idolem ? Nie sądzę. ;]
Moich idoli politycznych ? Wolne żarty. Lubię się z nich pośmiać, dlatego za Korwina zawsze piwko. Czy, gdy idę do cyrku to klaun jest moim idolem ? Nie sądzę. ;]
Edytowałem już w międzyczasie mojego posta. To było zapytanie, nie przytyk . Także take it easy.
Za Korwina zawsze piwo Ludzie mówią że to świr, ale mówi te same (mądre) rzeczy od 20 lat. Nawet jeśliby miał być kolejną świnią u koryta, to jeszcze u niego nie był, więc dam mu szansę D: I tak gdy dostanie się do Sejmu pokaże, że nie jest dwulicową świnią jak Donek, Kaczor, Palikociarnia i reszta tej lewackiej hołoty.
Był - w pierwszej kadencji sejmu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów