.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo gimbaza nie ma prawa głosu
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kezcuz, smieszne ze zarzucasz mi mentalnosc niewolnika a sam debilku obstajesz za sprowadzeniem czlowieka do protuktu, ktory mozna sprzedac czy kupic, logika godna takiego matola jak ty
zdobyczy obrzydliwego socjalizmu typu szkola
H1ghlander, akurat zapierdalanie dzieciakow od wczesnych lat to nie zadne bajki, tylko zwykla historia. fajnie jest korzystac ze zdobyczy obrzydliwego socjalizmu typu szkola, bhp, czy zakaz wykorzystywania do roboty dzieci, czy pozniej prawo do urlopu i wychwalac wymarzony system gdzie kazdy ma prawo do wszystkiego, oile ma dosc kasy
proponuje zapoznac sie dokladniej z historia
Do H1ghlander:
Zgadzam się z Tobą, że płacenie urzędasom za nic nierobienie to błąd. Ale za nic nierobienie. A nie wszyscy piją kawusie i wymieniają się przepisami na sałatki odchudzające z majonezem w pracy. Mądra administracja to taka, której praca przynosi zysk, albo chociaż nie generuje strat. Natomiast nasza administracja generuje same straty bo tworzą ją pojebani politycy (wszyscy, bez względu na opcję). Mi chodzi o to, że jeżeli ktoś tworzy miejsce pracy, nawet w sztucznie rozdmuchanej administracji,a ja nie mam pracy i nadaję się na takie stanowisko to nie widzę przeszkód, żeby nie podjąć się takiej roboty.
Administracja w Polsce dawno przekroczyła granice absurdu. Ale winni są temu POLITYCY rządzący, a nie owi pracownicy administracji. A Korwin poza tym, że gada o zwolnieniu jakiejś tam części urzędników nie mówi co z nimi zrobi jako osobami bezrobotnymi. Ciekawe czy wtedy będzie to odpowiadało sektorowi prywatnemu, że będzie musiał zapierdalać na zasiłki dla byłych urzędników? A Korwin te zasiłki będzie musiał dać bo taka rzesza bezrobotnych nie da mu rządzić jak im socjal odetnie. Mało tego, żeby ich utrzymać będzie musiał zaostrzyć ściąganie podatków i składek od prywatnych przedsiębiorców... A wiadomo jak to jest u nich. Wystarczy w październiku iść pod dziekanat. Córunia właściciela firmy produkującej lampy, podjeżdża swoim wozem na uczelnię, a idzie po stypendium socjalne. I je dostaje bo tatuś wykazał same straty w biznesie.
Reasumując: Korwin to populista, nie jest w stanie zmienić nic bo jest częścią politycznego bagna. Jedynie ludzie mogą coś zmienić wychodząc na ulice tak jak w sprawie ACTA.
Panowie strasznie pierdolicie zawsze, ja proponuje tego żałosnego szczurka już tu nie wrzucać, a wtedy jego wyborcy będą mieć więcej czasu na przygotowanie do klasówek, zamiast wytężać swój "mózg"
Poza tym nikt nawet nie sformułował żadnych porządnych argumentów anty korwinowych.
Z dziećmi też się nie dyskutuje że św. Mikołaj nie istnieje.
Wykaż wyższy poziom wypowiedzi albo ktokolwiek, inaczej Was też można nazwać dziećmi czy kimś kto łyka wszystko jak pelikan.
Skoro w Afryce nie ma mln przepisów, wysokich podatków, rozbudowanej biurokracji to czemu tyle ludzi tam mieszka w chatkach z gówna?
Bo to nie są jedyne warunki do osiągnięcia sukcesu gospodarczego. Tak samo jak jebany socjalizm w Niemczech nie jest warunkiem do porażki. Nadal rządzą w europejskiej gospodarce.
Nic nie jest proste jak drut.
Poziom wypowiedzi jest adekwatny do poziomu politycznego Korwina.