.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo gimbaza nie ma prawa głosu
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Często widzę, że ktoś wrzuca na JKM. Nie widzę natomiast żeby ktoś miał silniejsze argumenty niż JKM i obalił jego teorie
BongMan napisał/a:Lewactwo też nie powinno mieć.
I to niezależnie od wieku...
Często widzę, że ktoś wrzuca na JKM. Nie widzę natomiast żeby ktoś miał silniejsze argumenty niż JKM i obalił jego teorie
JKM chce zmienić państwo na takie, w których nie będziecie traktowani jak debile.
@TomusK
Akurat nikt z mojej rodziny nie pracuje w administracji, nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Otóż chodzi mi o to, że Korwin pierdoli o tym jaką to mamy administracje rozbudowaną i twierdzi, że trzeba ją radykalnie zmniejszyć nie zważając na skutki społeczne takiej decyzji- i to jest populizm na poziomie gimbazy. Nie daje on natomiast tak świetnych rad jeżeli chodzi o to, co zrobić z tymi zwolnionymi ludźmi. Czy to, że pracowali w administracji tzn., że są jacyś gorsi i nic im się nie zależy? To wina polityków, ze rozbudowują administrację.Nie potrafią w inny sposób zwiększyć liczby miejsc pracy. Mimo to uważam, że lepiej jak ludzie mają pracę niż siedzą na bezrobociu i chwalą pomysły Korwina.
Po tych postach widac jak Polska nie jest gotowa na cos takiego jak Liberalizm, ludzie nie znaja podstaw.
a moze po prostu Polska ma juz dosc liberalizacji rynku pracy, bezplatnych stazy na ktorych zapierdala sie jak normalny pracownik, zapierdalania 300 godzin miesiecznie za 1000zl, odciskow na gardle robionych przez niewidzialna reke rynku itp...
a moze po prostu Polska ma juz dosc liberalizacji rynku pracy, bezplatnych stazy na ktorych zapierdala sie jak normalny pracownik, zapierdalania 300 godzin miesiecznie za 1000zl, odciskow na gardle robionych przez niewidzialna reke rynku itp...