.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo gimbaza nie ma prawa głosu
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Często widzę, że ktoś wrzuca na JKM. Nie widzę natomiast żeby ktoś miał silniejsze argumenty niż JKM i obalił jego teorie
Często widzę, że ktoś wrzuca na JKM. Nie widzę natomiast żeby ktoś miał silniejsze argumenty niż JKM i obalił jego teorie
Korwin to (jak reszta bandy politycznej) zwykły populista. Pierdoli jak to nas państwo robi na akcyzie, jaka to wielka administracja itd.. A ja mam pytanie, co jest lepsze: Rozbudowana administracja, na którą płacimy podatki w paliwie, towarach, usługach itp. z tym, że stać nas na ich zakup bo mamy pracę (o pracujemy właśnie w administracji lub ktoś z naszej rodziny pracuje), czy może lepiej jest pokazowo wyjebać połowę urzędników, podnieść bezrobocie i obniżyć podatki np. na tak popularne w wywodach JKM paliwo. Doszłoby do tego, że mimo iż mielibyśmy tańsze paliwo ale nie było by nas na nie i tak stać (bo objęły nas zwolnienia w administracji). Zgadza się, JKM to kandydat gimbazy. Łatwo jest mu mówić, że inni kradną, bo sam nigdy u koryta nie był. Na 100% sam by latał samolotami rządowymi jak Tusk do Sopotu i rozbijał się limuzynami. Z tym, że on może tylko o tym pomarzyć. W dupie mam polityków wszystkich opcji, ale Korwin jest dla mnie najmniej wiarygodny, a jego tezy obali licealista.