Jebany lachociąg.
Co to gówno tu robi? chuj mnie obchodzi co myśli jakiś stary dziad który wiadomo że dostaje kasę z kremla dlatego tak broni ruskich. A mowa jest o zestrzeliwaniu rakiet nad terenem Ukrainy które mogą zagrażać Polsce ale jak zwykle nikt z konferencji nie umie czytać ze zrozumieniem
Naucz sie myslec ze zrozumieniem
Co to gówno tu robi? chuj mnie obchodzi co myśli jakiś stary dziad który wiadomo że dostaje kasę z kremla dlatego tak broni ruskich. A mowa jest o zestrzeliwaniu rakiet nad terenem Ukrainy które mogą zagrażać Polsce ale jak zwykle nikt z konferencji nie umie czytać ze zrozumieniem
ty debilu
- może gdyby nie internet Korwin zrobiłby to samo
Siedź lepiej cicho ty zniewieściały piwniczaku, i dalej się wypinaj tym swoim upadlińskim pederastom.
Mam nadzieję, że masz dowody że Korwin bierze forsę od ruskich i że pójdziesz z tym na policję czy na prokuraturę.
Bo jeżeli nie miałbyś dowodów i oskarżałbyś fałszywie Korwina to byłbyś zwykłym pożytecznym idiotą i skurwysynem.
To masz te dowody?
PS. Przypomnę tylko,że jedyne rakiety nad Polską, które zabiły polskich obywateli to banderowskie rakiety, a upadlina jest bez porównania większym wrogiem Polaków niż Rosja. Handluje pomocą, a z pieniędzy przeznaczonych przez polskę na pomoc, wykupuje polskie firmy jak PKP Cargo, Ursus, setki tysięcy mieszkań w Polsce i inne.
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.[ Dodano: 2024-11-02, 04:12 ]
Mam nadzieję, że masz dowody że Korwin bierze forsę od ruskich i że pójdziesz z tym na policję czy na prokuraturę.
Bo jeżeli nie miałbyś dowodów i oskarżałbyś fałszywie Korwina to byłbyś zwykłym pożytecznym idiotą i skurwysynem.
To masz te dowody?
PS. Przypomnę tylko,że jedyne rakiety nad Polską, które zabiły polskich obywateli to banderowskie rakiety, a upadlina jest bez porównania większym wrogiem Polaków niż Rosja. Handluje pomocą, a z pieniędzy przeznaczonych przez polskę na pomoc, wykupuje polskie firmy jak PKP Cargo, Ursus, setki tysięcy mieszkań w Polsce i inne.
Watnik, morda w kubeł białoruski cieciu. Tylko jedna rakietata w Przewodowie była ukraińska. Druga pod Bydgoszczą była kacapska. O Kurwinie dawno wiadomo że wyciera dupskiem bruki w Petersburgu, ma kontatakty z ruskim służbami i politykami ponadto szczekał co mu kazali nie tyylko u nas w mediach ale i dla Ria Novosti. W skrócie lata dla ruskich. Chcesz dowodów to wygooglaj sobie, ale obawiam się że i to będzie dla Ciebie za trudne. A z reszty to padłam ze śmiechu, na 2025 kacapy już szykują sie do Zapad. Jakby chcieli wjechać to rozumiem że będziesz na nich czekał na granicy z szampanem, lubrykantem i bez gaci XD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów