18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
JanzDukli Dzisiaj 1:07 1
Sikorski znowu robi laskę za darmo amerykanom i znowu naszymkosztem.
Jebany lachociąg.
Zgłoś
pazuzu Dzisiaj 1:13 7
Co to gówno tu robi? chuj mnie obchodzi co myśli jakiś stary dziad który wiadomo że dostaje kasę z kremla dlatego tak broni ruskich. A mowa jest o zestrzeliwaniu rakiet nad terenem Ukrainy które mogą zagrażać Polsce ale jak zwykle nikt z konferencji nie umie czytać ze zrozumieniem
Zgłoś
scout667 Dzisiaj 1:22 2
"we wojne"XD niezly fejk albo korwin jest idiotą
Zgłoś
Muczkowski Dzisiaj 1:38 1
pazuzu napisał/a:

Co to gówno tu robi? chuj mnie obchodzi co myśli jakiś stary dziad który wiadomo że dostaje kasę z kremla dlatego tak broni ruskich. A mowa jest o zestrzeliwaniu rakiet nad terenem Ukrainy które mogą zagrażać Polsce ale jak zwykle nikt z konferencji nie umie czytać ze zrozumieniem

Naucz sie myslec ze zrozumieniem
Zgłoś
ubeq Dzisiaj 2:04 5
pazuzu napisał/a:

ty debilu
Zgłoś
siebie1mi1daj Dzisiaj 2:08 1
szkoda ze nie mozna minusowac
Zgłoś
PsikutaBezS Dzisiaj 2:34
8 września 1968 r. Ryszard Siwiec, filozof, żołnierz AK, w proteście przeciw agresji wojsk Układu Warszawskiego Czechosłowację, dokonał aktu samospalenia w czasie Centralnych Dożynek na Stadionie Dziesięciolecia w Warszawie
- może gdyby nie internet Korwin zrobiłby to samo
Zgłoś
Don_Dyziotto Dzisiaj 3:25
pazuzu napisał/a:

Siedź lepiej cicho ty zniewieściały piwniczaku, i dalej się wypinaj tym swoim upadlińskim pederastom.
Zgłoś
JanzDukli Dzisiaj 3:26
pazuzu napisał/a:

Mam nadzieję, że masz dowody że Korwin bierze forsę od ruskich i że pójdziesz z tym na policję czy na prokuraturę.
Bo jeżeli nie miałbyś dowodów i oskarżałbyś fałszywie Korwina to byłbyś zwykłym pożytecznym idiotą i skurwysynem.
To masz te dowody?

PS. Przypomnę tylko,że jedyne rakiety nad Polską, które zabiły polskich obywateli to banderowskie rakiety, a upadlina jest bez porównania większym wrogiem Polaków niż Rosja. Handluje pomocą, a z pieniędzy przeznaczonych przez polskę na pomoc, wykupuje polskie firmy jak PKP Cargo, Ursus, setki tysięcy mieszkań w Polsce i inne.
Zgłoś
bleblebator1 Dzisiaj 3:37
Sikorski gówno ma do gadania. To jego żona żydówka decyduje kiedy Radek szczeka, żre, sra.

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Vera_Renczi Dzisiaj 3:54
Wypierdalać z tym kremlowskim starym lachociągiem!

[ Dodano: 2024-11-02, 04:12 ]
JanzDukli napisał/a:

Mam nadzieję, że masz dowody że Korwin bierze forsę od ruskich i że pójdziesz z tym na policję czy na prokuraturę.
Bo jeżeli nie miałbyś dowodów i oskarżałbyś fałszywie Korwina to byłbyś zwykłym pożytecznym idiotą i skurwysynem.
To masz te dowody?
PS. Przypomnę tylko,że jedyne rakiety nad Polską, które zabiły polskich obywateli to banderowskie rakiety, a upadlina jest bez porównania większym wrogiem Polaków niż Rosja. Handluje pomocą, a z pieniędzy przeznaczonych przez polskę na pomoc, wykupuje polskie firmy jak PKP Cargo, Ursus, setki tysięcy mieszkań w Polsce i inne.

Watnik, morda w kubeł białoruski cieciu. Tylko jedna rakietata w Przewodowie była ukraińska. Druga pod Bydgoszczą była kacapska. O Kurwinie dawno wiadomo że wyciera dupskiem bruki w Petersburgu, ma kontatakty z ruskim służbami i politykami ponadto szczekał co mu kazali nie tyylko u nas w mediach ale i dla Ria Novosti. W skrócie lata dla ruskich. Chcesz dowodów to wygooglaj sobie, ale obawiam się że i to będzie dla Ciebie za trudne. A z reszty to padłam ze śmiechu, na 2025 kacapy już szykują sie do Zapad. Jakby chcieli wjechać to rozumiem że będziesz na nich czekał na granicy z szampanem, lubrykantem i bez gaci XD
Zgłoś
CzerstWybut Dzisiaj 4:28
Mam nadzieje że z czasem jak sie sprawa wyjaśni to co niektorzy kurwa nie polikwidują tutaj kont. Bo komenty zostają bo już byli tacy co pierdolili o bezsensie "baltic pipe" i budowie gazoportu, jakoś kurwa po nich tylko komentarze zostały.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów