📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Longer21011 napisał/a:
Jak kuźwa nie zdziała, Korwin ma 5%, wchodzi do sejmu. Wygrywa pis i potrzebuje koalicjanta i kogo bierze ? Lewacki ruch sralikota, SLD, peeselowców (którzy mam nadzieje nie wejdą do sejmu - z zewnątrz zielone w środku czerwone)? Otóż nie. I wtedy KNP dyktuje warunki Korwin ma pakiet ustaw które za pomocą PIS-u może wprowadzić a PIS ma koalicjanta i sobie spokojnie rzadzi (lecz tutaj sądzę że muszą brać pod uwagę zdanie KNP). Bo KNP to nie przybudówka tylko partia ze swoimi ideałami i honorem (nie to co np. Ruch Palikota czy PSL).
Korwin uznał największym złem sejmu właśnie PIS - mówił, że najmniej szkodliwą opcją jest PO.
tip.top napisał/a:
mare30ks, co jak co, ale Ruch Palikota to skrajne i przesiąknięte do szpiku kości lewactwo.
Jedyny polityk, z którym Korwin zgodził się wspólnie wystąpić podczas panelu dyskusyjnego, to właśnie Palikot - a to ze względu, że jedynie Palikot z wyjątkiem Korwina postuluje wprowadzenie liberalnego modelu gospodarczego (przy całym "lewicyzmie" światopoglądowym).
@ hlaalu
Korwin jest za Unią europejską jako stowarzyszeniu gospodarczym - jest jednak przeciwko wszelakim połączeniom instytucjonalnym.
Fani Korwina nie znają programu Korwina?! NIEMOŻLIWE ...
@up w większości ok, ale z Palikotem to zgoda była przed wyborami, co do odrobiny gospodarki - teraz już we wszystkich aspektów to idiotyczna papka.
Dorosłych zachęcam do promowania ideologii, głosowania i zbierania podpisów, gimbusów do pierwszego i ostatniego. Nawet, jak Wam wielcy sadolowi intelektualiści dowalą, to nie martwcie się, walczycie o słuszną sprawę.
PS. Główny argument anty-KNP - kuc, gimbaza. Trochę to zabawne, szczególnie, że nie jest trudno odkopać post na FB JKM-ego, gdzie żartuje sobie z takich zarzutów, a pod spodem komentuje z kilkadziesiąt-sto osób pow. 30, często i 50....
Ale wiem, mądrzejsi od Misesa nie jesteście, to do czego innego się doczepić...
Dorosłych zachęcam do promowania ideologii, głosowania i zbierania podpisów, gimbusów do pierwszego i ostatniego. Nawet, jak Wam wielcy sadolowi intelektualiści dowalą, to nie martwcie się, walczycie o słuszną sprawę.
PS. Główny argument anty-KNP - kuc, gimbaza. Trochę to zabawne, szczególnie, że nie jest trudno odkopać post na FB JKM-ego, gdzie żartuje sobie z takich zarzutów, a pod spodem komentuje z kilkadziesiąt-sto osób pow. 30, często i 50....
Ale wiem, mądrzejsi od Misesa nie jesteście, to do czego innego się doczepić...
Nigdy nie bylem pewien co do tego Korwina, bo w koncu to polityk, ale jak ostatnio nazwał Piłsudskiego agentem niemieckim smialo moge powiedziec ze ten gosc to kolejny podstawiony polski polityk. Kontrolowana konkurencja.
@UP
Nie mów, że nie wiedziałeś. Że Piłsudski wspierał Niemców podczas I wojny światowej, bo za gorszego wroga uznawał carat.
Nie mów, że nie wiedziałeś. Że Piłsudski wspierał Niemców podczas I wojny światowej, bo za gorszego wroga uznawał carat.
>2015
>Oni nadal się podniecają Januszem "1%" Koranem Mekką...
Ale, że większość tutaj postujących nie ma ukończonych 18 lat i prawa wyborczego to wy wiedzcie Tak od razu teraz piszę,bo jak znów będzie 3% to żebyście się nie dziwili i nie pytali, że jak to tak, skoro na sadolu on taki popularny.
tigorn, akurat brudów o Piłsudskim jest duży wagon i mały wózek. Zaczynając od tego, że zaczynał napadaniem na pociągi pocztowe, tytuł "marszałka" samozwańczo sam sobie nadał (mimo, że nie miał nawet podstawowego wykształcenia wojskowego), wspierał niemców, przejął w ramach puczu władzę... Wielu sądzi, że gdyby nie rządy sanacji i wszechobecne kolesiostwo, to może inaczej by to wszystko wyglądało potem.
>Oni nadal się podniecają Januszem "1%" Koranem Mekką...
Ale, że większość tutaj postujących nie ma ukończonych 18 lat i prawa wyborczego to wy wiedzcie Tak od razu teraz piszę,bo jak znów będzie 3% to żebyście się nie dziwili i nie pytali, że jak to tak, skoro na sadolu on taki popularny.
tigorn, akurat brudów o Piłsudskim jest duży wagon i mały wózek. Zaczynając od tego, że zaczynał napadaniem na pociągi pocztowe, tytuł "marszałka" samozwańczo sam sobie nadał (mimo, że nie miał nawet podstawowego wykształcenia wojskowego), wspierał niemców, przejął w ramach puczu władzę... Wielu sądzi, że gdyby nie rządy sanacji i wszechobecne kolesiostwo, to może inaczej by to wszystko wyglądało potem.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
DUST DEVIL Chciałbym przypomnieć, że w trzech ostatnich sondażach homo homini, tns i trzeciego nei pamiętam Nowa Prawica miała równe 5% ) A do Ewyborów jeszcze troszke czasu jest!
Co do Piłsudskiego to jest to prawda, w dodatku socjalista i co gorsza gdyby nie Dmowski to Śląsk prawdopodobnie byłby teraz albo Niemiecki albo suwerenny, Piłsudski wypiął dupę na Śląsk!
Co do Piłsudskiego to jest to prawda, w dodatku socjalista i co gorsza gdyby nie Dmowski to Śląsk prawdopodobnie byłby teraz albo Niemiecki albo suwerenny, Piłsudski wypiął dupę na Śląsk!
Melooksg, Znaczy wiesz, ja tam Ozjaszowi życzę jak najlepiej, ale coś nie chce mi się wierzyć, że te statystyki oddają rzeczywistość, ponieważ są robione w miastach. Dlatego PSL nawet tam na liście nie ma. Natomiast na wybory rolnicy chodzą bardzo ładnie i głosują na PSL które zabiera zawsze te nieszczęsne 5-8% procent i może po prostu nie starczyć na KNP. Gdyby wioski głosowały podobnie jak miasta to nie byłoby problemu, ale jako, że rządzą się innymi prawami, a mogą porządnie namieszać to uważałbym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów