Czyli w skrócie jak z prymitywnych narzędzi uzyskać futurystyczny wydźwięk
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To fake. Facet pokazuje jak zbudowana jest trąbka, oraz to, że przyciski (wentyle) nie są wcale potrzebne do zmiany wysokości dźwięku.
Tak jestem ekspertem od trąbki, po 10 latach w szkole muzycznej.
Pozatym to słychać, że dźwię jest podłożony.
Fejk jak c🤬j. Nie oglądać.
Fajnie zmontowane.. piwo
K................i
2016-06-13, 11:21
Ebenezeusz napisał/a:
To fake. Facet pokazuje jak zbudowana jest trąbka, oraz to, że przyciski (wentyle) nie są wcale potrzebne do zmiany wysokości dźwięku.
Bystrzak z Ciebie!
@Ebenezeusz, powiedz że trolujesz...
p................0
2016-06-13, 14:59
Jak mozna sluchac tego dennego gowna, udziwnionego na sile, byle by tylko wpasowalo sie w ''oryginalne'' gusta dzisiejszej mlodziezy gimnazjalnej, zwanego dubstepem?
r................k
2016-06-13, 15:03
Szkoda tylko, że nie ma tutaj żadnego dubstepu tylko jakieś komercyjne gówno o nazwie brostep.
Ebenezeusz napisał/a:
Jesteś debilem bez humoru i pewnie na dodatek słuchasz dubstepu.
z tą rurką to byłem jeszcze w stanie uwierzyć... ale potem już wiedziałem że to troll
@rekonekcik
C🤬ja sie znasz a p🤬lisz glupoty.
@pigwaran0
Ale c🤬j cie to boli kto czego slucha, nie wp🤬laj sie innym w zycie bo twoja opinie to sobie mozna najwyzej dupe podetrzec.
@poważnie idź się leczyć bo z twojego poprzedniego postu nie wynika jakbyś ironizował.