📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja się nie dziwię, pierwszy wylosował " zardzewiały kozik" a drugi legendarną pałkę " Łamignat '' +5 do siły, +3 do zwinności ze stałym nałożonym czarem " zapał bojowy "
Ten pierwszy nie miał szans. Wczoraj wieczorem grałem w rewelacyjne BG III i mnie poniosło w komentarzu
Ten pierwszy nie miał szans. Wczoraj wieczorem grałem w rewelacyjne BG III i mnie poniosło w komentarzu
Z mostu pod pociąg
Kamerzysta wykonał beznadziejnie swoje zadanie
Tak też zauważyłem, że jeszcze jeden kij na łeb temu kamerzyście by się przydał.
Przecież to zwykła noga od krzesła a nie kij do baseballu.
Kurwa popłakałem się... Jak mu to wszystko weszło
Co się dziwić że psychol wyskoczył z kosą, a tamten bronił się kijem? Gorsze i niewytłumaczalne jest to, że jak broniący się pałką zaczął kontrolować zjeba! A koleś? Funfel zaczął go bronić? Napie*dolić powinien i tamtemu tą pałą!
Koleś na końcu
-idźcie się bić gdzieś indziej. I oddawać mi mój stołeczek
-idźcie się bić gdzieś indziej. I oddawać mi mój stołeczek
Słaby nożownik, wystarczyło albo wychwycić ten kij, albo przyjąć cios zasłaniając się ręką i skrócić dystans, a najelpiej obalić.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów