📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
SlimShady napisał/a:
Zaraz będziecie bezmózgi na nich narzekać zastanawiając się gdzie te kurwa wolne media i sądy. Nie pozdrawiam
Nawet nie będą mieć skąd się dowiedzieć jak jest chujowo. Przekonają się dopiero wtedy jak im przymusowo dokwaterują bambusa z erytrei.
Ma ktoś może filmik jak żółtkowie wyginali czarnoksiężnika na komisariacie ?
MysteryMan napisał/a:
Jak można lubić winiary ?
Podobno kielecki smakuje jak sperma. Nie próbowałem ani jednego, ani drugiego. Prawda to?
Pierdolona hołota
Jedni jebać krzyczą Jebać PiS, drudzy jebać KO,
A to autorzy takich wpisów są tak na prawdę jebani przez jeden czy drugi rząd. Jedni mieli po wyborach was w dupie, drudzy teraz też mają.
Że też są jeszcze idioci co nadstawiają ryje za partie które mają ich serdecznie w piździe
A to autorzy takich wpisów są tak na prawdę jebani przez jeden czy drugi rząd. Jedni mieli po wyborach was w dupie, drudzy teraz też mają.
Że też są jeszcze idioci co nadstawiają ryje za partie które mają ich serdecznie w piździe
smc napisał/a:
Podobno kielecki smakuje jak sperma. Nie próbowałem ani jednego, ani drugiego. Prawda to?
Nie próbowałem spermy więc ciężko mi stwierdzić
vengo napisał/a:
Jebać jebiących PiS, czyli ciebie
Twoją matkę też
Bmwf10520 napisał/a:
jebać tuska psa niemieckiego
Jakim samochodem jeździsz
Kilka lat temu u mnie w pracy robił jeden debil. Jak wielki tak głupi. Raz na jakieś imprezie zajebał gościowi w ryja i wybił 3 zęby, trafił na ogarniętego gościa z układami. Że dostał zawiasy to ciul ale facet złożył pozew cywilny za utratę zdrowia i straty moralne, wyszło 60 tys I to było 13 lat temu. Temu debilowi komornik zabierał wypłatę i co tam jeszcze mógł. Piszę to dla przestrogi i zawsze jak jest jakiś dym pomyślę o konsekwencjach i mi przechodzi ochota na robienie zadymy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów