📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A później takie kurwa zjeby lądują na chirurgii szczękowo-twarzowej i trzeba ich operować. Jebane stłuki.
Podobno to nagranie z sylwestra na którym bawił sie syn tej kurwy zenka martyniuka ze niby ten syn te awanturę rozpętał.
jednak nie. ale to ze z.m to kurwa podtrzymuje
jednak nie. ale to ze z.m to kurwa podtrzymuje
Przeciez to ta bitka za ktora zgarneli syna Zenka Martyniuka. Tylko nie wiem ktory to.
goofastfood napisał/a:
Przeciez to ta bitka za ktora zgarneli syna Zenka Martyniuka. Tylko nie wiem ktory to.
XD I zapomnieli jak się mówi po polsku więc gadali po angielsku xD
SlimShady napisał/a:
Jebać pis - ci co głoszą te hasło pokazują jak dali się zaprogramować aktualnej władzy. Zaraz będziecie bezmózgi na nich narzekać zastanawiając się gdzie te kurwa wolne media i sądy. Nie pozdrawiam
A co? Może nie jebać PiSu? Jebać! Jebać ile wlezie i ile sił starczy! I jebać tych, którzy za PiSiorami się wstawiają. Najwyżej PO też będziemy jebać, ale póki co, to już jesteśmy pewni, że JEBAĆ PIS!
SlimShady napisał/a:
Jebać pis - ci co głoszą te hasło pokazują jak dali się zaprogramować aktualnej władzy. Zaraz będziecie bezmózgi na nich narzekać zastanawiając się gdzie te kurwa wolne media i sądy. Nie pozdrawiam
Aż się zalogowałem dla Ciebie. Włączyłem dzisiaj w aucie radio Maryja i słuchałem wiecu pisowego. Już sam fakt, że tylko zacofany kościół Was popiera to powód do wstydu. Wstawiają się za Wami pedofile, a Wy korzystacie z tego. Ale bajka się skończyła, powoli Was się wykorzeni, tylko w przeciwieństwie do Waszych działań, z klasą i kulturą
SlimShady napisał/a:
A nie dopuszczasz tego że można jebać pis z własnej woli? Bez tego mitycznego programowania? Nie oglądam programów informacyjnych w tv, nie czytam gazet a i tak jakoś samo się na usta ciśnie. Ciekawe czy jak napiszę pierdolić pis to już nie będzie programowanie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów