Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
o kurwa ! nareszcie w polsce jest moja religia ! gdzie mozna sie zapisac xD?
Powiem krótko,
@ Dobrutro, a czy ktoś temu przeczy, co piszesz? Nie. I wszędzie musicie wjebać te gadkę o tym, że ciapaci będą nami rządzić za x lat?
A czy "wojujący" ateiści mają taką stronę, gdzie mogą sobie podpatrzeć modne w tym sezonie "pojazdy" na kościół i Boga? Z tego co widzę, to 95% tekstów o nieistnieniu Boga jest prawie jednakowej treści i u mało której osoby widać jakieś własne przemyślenia. Ot, moda i tyle, podpatrzona u trzech, może czterech osób, które kreują własne przemyślenia w tej sprawie (począwszy od fantastycznego Carlina)
W gimnazjum też tak wojowałem, jak się dr House'a naoglądałem, acz potem zaczęła pracować centralna część układu nerwowego i na szczęście mi przeszło.
Jakiekolwiek poglądy w stricte skrajnej formie są chore.
Gość był stanowczy i nie dał sobie w kaszę dmuchać. Was dewianci trzeba napierdalać pałą przez łeb, może nauczycie się w końcu szacunku dla innych wyznań/religii.
i kto tu mówi o braku szacunku? patrz co piszesz sam powinieneś po ryju dostać za takie podejście do ludzi
pastafarianie nie atakują nikogo, za to są łatwym celem
Poza tym odsetek pedofilii w KK to góra kilka procent. Zainteresujcie się jaki jest wśród lekarzy, nauczycieli.
Ja pierdole jaka ciemnota Dobrutro... Oczywiście że mnożenie się ciapatych to wina socjalu. Dlaczego europejczycy się tak nie rozmnażają? Bo oni biednieją! To tak jak polki są najbardziej dzietną grupą europejczyków w UK. Dlaczego? Bo warunki w UK w porównaniu do Polskich powodują uczucie gwałtownego wzrostu bogactwa, dostatku i bezpieczeństwa. Bezpieczeństwo i dostatek to praktycznie jedyne kryteria które przekładają się niemal w prost na dzietność społeczeństw. Dlaczego Brytyjczycy się nie rozmnażają tak jak Polacy w UK? Bo oni biednieją, są biedniejsi niż byli 10 lat temu czy 20. Więc ich poczucie dostatku i bezpieczeństwa maleje a co za tym idzie maleje i dzietność. Tak samo szmatogłowi po przyjeździe do EU mają wrażenie, ze życie nie kosztuje ich ani odrobiny wysiłku, czują się bezpieczni i bogaci więc jebią się na potęgę bez gumek, bo i tak ich dzieci nie wyzdychają. Nawet jeśli w wyniku posiadania wielu dzieci mieliby zbiednieć to nadal stan tej "biedy" byłby bogactwem w porównaniu do tego co mieli u siebie.
Gówno prawda, w Afryce nie ma socjalu i ludzie też mnożą się na potęgę. W rodzimych krajach muzułmanów w większości też nie ma socjalu? I niespodzianka też się mnożą na potęgę. W Ameryce Południowej? Mnożenie na potęgę. Od taka kultura, u nas posiadanie potomstwa zostało podszyte jako "problem". Coś co przeszkadza, coś co nie jest potrzebne "bo państwo da". Oni mają zakodowane posiadanie potomstwa, dlatego ONI będą dominować. A MY czyli zachodnia cywilizacja wymrzemy jak mamuty. Nawet podbijać nas nie trzeba.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów