Jako,że nie dziala dodawanie filmów z youtube, daje tutaj linka do wideo Link do dyskusji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"ja mogę sobie wierzyć w pani broszkę, zresztą bardzo ładną"
Wydało się co robili w trakcie przygotowań do programu
Wydało się co robili w trakcie przygotowań do programu
I tak szmatogłowe kozojeby za 30 lat wybiją wszystkich nieszmatogłowych.
Sposób na zdyskredytowanie członków nowego Kościoła to wykazanie że są ateistami.
Jak to nie działa dodawanie filmów z youtube ?
Co Ci konkretnie nie działa ?
Co Ci konkretnie nie działa ?
FSM zawsze propsy. Arrrr!
Alonso napisał/a:
Sposób na zdyskredytowanie członków nowego Kościoła to wykazanie że są ateistami.
sposób na zdyskredytowanie debili tego świata to wykazanie że masz małego siusiaka...
a pedofilia i gejostwo w seminarium to jest kurwa religia godna szacunku? idz ssać pałe proboszcza gdzie indziej...
Poza tym bedąc jak mniemam katolikiem to co ty kurwa robisz na stronie "sadistic" gdzie w kazdym kolejnym filmie jest przemoc,narkotyki,seks i kaczyński... taki z ciebie dobry katolik? wrzuć 10 złotych na tace i dostajesz licencje na oczernianie
Lepsza ta religia niż wiara w kolesia który jest swoim ojcem i swoim synem jednocześnie, i złożył siebie samemu sobie w ofierze, żebyśmy nie cierpieli za to, co "zrobiło" kiedyś dwoje ludzi, a właściwie nie zrobiło. Przechodząc koło kościoła i widząc jak Ci ludzie klękają przed właściwie kawałkiem pieczywa albo powietrzem po prostu chce mi się śmiać. Pomyślcie trochę, a nie idźcie za pedofilami w czarnych szlafrokach.
Zawsze bawi mnie gdy wyznawcy najbardziej nielogicznej a zarazem idiotycznej religii wszechczasow czyli katolicyzmu dyskredytują jakakolwiek inna religie. Hipokryzja nie zna granic;)
o kurwa ! nareszcie w polsce jest moja religia ! gdzie mozna sie zapisac xD?
było mówione w filmie ale to trzeba miec ukończone 18 lat :* wiec jeszcze z 4 cie czekaja :* i bierzmowanie:*
Nareszcie jakaś prawdziwa wiara która powtstrzyma muzułman
"świat został stworzony pod wpływem alkoholu, skąd taki pomysł? gdzie jest na to jakiś dowód?"
jak to gdzie? na półce z dowodami, zaraz obok gadającego węża
jak to gdzie? na półce z dowodami, zaraz obok gadającego węża
Jedna z najbardziej zajebistych i pozytywnych 'grup wyznaniowych' z tego co pamiętam to tam są takie smiechowe stwierdzenia jak to że malejąca liczba piratów wpływa na kataklizmy (najlepsze jest to że mają do tego model regresji który faktycznie to potwierdza ) do nikogo się nie przypierdala nikomu nic nie każe. I ten tekst, że jeśli się udowodni, że Latający Potwór Spagetii nie istnieje to otrzyma się nagrodę 1 mln USD.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów