18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jaki kościół jest, każdy widzi

Długo nie musiałem czekać i coś czuje, że uzyskam odpowiedzi na moje pytania:

1. Czy bestialsko zgwałcona Polka powinna w razie ciąży rodzić dziecko islamskiemu oprawcy?
2. Czy czarny ojciec powinien uzyskać prawa rodzicielskie do owocu swoich lędźwi?

No to ja pędzę kawkę zaparzyć i lecimy z tematem

daje link, jakby ktoś mówił że ściemniam

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
voidinfinity 2017-09-01, 10:11
@up

A ty usilnie nie odpowiadasz na proste pytanie tak/nie. Podejrzewam zresztą, że dlatego że doskonale wiesz że doprowadziłoby to do samozaorania.

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2017-09-01, 10:13
@up

Ponieważ we dupie mam te Twe pytanie. Tak samo kościół, który wpierdala się w politykę lub politykę, która wpierdala się w kościół. Czego jeleniu jeszcze nie rozumiesz?

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
voidinfinity 2017-09-01, 10:15
Mr.Drwalu napisał/a:

Wpadłem w twój durny temat by rozwiać "fake news"

Co jest fejk?

1. To że kościół tak nie myśli? Nieprawda, dokładnie tak myśli.

2. To że facet tak nie powiedział (choć tak myśli)? Jeżeli nawet to poproszę oficjalne dementi, a nie jakieś gówno wpisy internetowe. A nawet jeżeli mi takie dementi podeślesz to nie zmieni to punktu 1.

Mr.Drwalu napisał/a:

Ponieważ we dupie mam te Twe pytanie.

Nie masz w dupie moich pytań, po prostu wiesz dobrze że mam rację synku. Katolicyzm nie pozwala ci przyznać że twój ukochany fanklub to banda bez zasad i honoru

Tutaj prawi i szlachetni pierdu, pierdu. A jak trzeba stanąć w prawdzie, czego się sami domagają - to głowa w piasek. Typowe. Tak typowe, że aż boli

Zgłoś
Mr.Drwalu 2017-09-01, 10:18
Wróć do początku moich postów w twym jakże zajebistym temacie, później przejdź do swojego posta z powyżej i go przeczytaj raz jeszcze.

Po jaką cholerę zadajesz mnie te pytania? Ok?

Jesteś 34 letnim przygłupim gościem, poważnie.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
voidinfinity 2017-09-01, 10:20 2
Mr.Drwalu napisał/a:

Po jaką cholerę zadajesz mnie te pytania? Ok?

Bo coś o fejk niusach piszesz ciołku

Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-09-01, 10:22 3
@up

@Mr.Drwalu

Byłeś już na otwarciu?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów