📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gdzie jest film który Pronć wstawił wczoraj z japonkami bawiącymi się ośmiornicą ? Tu go nie ma, na hardzie nie ma... Protestuję, to był rzetelny i uczciwy materiał !
A rzeczywiście już jest, niech Ci internet w babach z pindolami wynagrodzi.
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
No i to się nazywa opieka społeczna a nie tam jakieś pedalskie wizyty i ulotki do czytania.
Aż się zalogowałem. Mam 2 rozdarciuchów i nieraz się człowiek zastanowi na chuj mu to było ale nie mogę pojąć jak można znęcać się nad swoim dzieckiem.
up@ można, jak się jest zjebem. Ja nigdy nie umiem znaleźć lepszej odpowiedzi na coś takiego. Zjebanie umysłowe i tyle.
I to jest kurna materiał. Piwko za jakość nagrania!
Pomysl:
Zróbmy fundację Pomoc Ciapatym. Pierd*lnie sie jakies zj*bane haslo o równości i pomocy mniejszosciom to i lewaki sie zrzucą. Dochód przeznaczymy na zakup smartfonów/aparatów dla najbiedniejszych mieszkańców kolorowych krain.
Pomyślcie... 3/4 materialow w 4k
A jak jestes lewak i sie nie chcesz sklepac to w*pierdalaj. Ch*j z ciebie nie lewak
Pomysl:
Zróbmy fundację Pomoc Ciapatym. Pierd*lnie sie jakies zj*bane haslo o równości i pomocy mniejszosciom to i lewaki sie zrzucą. Dochód przeznaczymy na zakup smartfonów/aparatów dla najbiedniejszych mieszkańców kolorowych krain.
Pomyślcie... 3/4 materialow w 4k
A jak jestes lewak i sie nie chcesz sklepac to w*pierdalaj. Ch*j z ciebie nie lewak
Uwazam ze za slabo
xnobexx napisał/a:
Aż się zalogowałem. Mam 2 rozdarciuchów i nieraz się człowiek zastanowi na chuj mu to było ale nie mogę pojąć jak można znęcać się nad swoim dzieckiem.
Normalnie, wystarczy być za bardzo nerwowym i zdecydować się na robienie dzieci.
Oni ją leją a widzę że jest w kolejnej ciąży
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów