📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
No ale najpierw cwaniakuje że jest mocny .... I aj aj nagle bo po 2 to już jednak rączki bolą .....
zabawa udana bo podskakuje z radosci.
Myślę, że spokojnie można by stworzyć nowy dział "Wesołe Manus" tyle się tam dzieje:)
silwerbalk napisał/a:
No ale najpierw cwaniakuje że jest mocny .... I aj aj nagle bo po 2 to już jednak rączki bolą .....
Jest mocny nie gadaj głupot bo do końca łapy wystwiał (nawet i stopę) i był posłuszny, a zwykła pizda by po tych dwóch pierwszych strzałach zabrała łapy i kosi kosi łapci zamieniło by się z zwykłą deskoterapię.
lokal.szczecin napisał/a:
zabawa udana bo podskakuje z radosci.
Podobieństwo do Michaela Jacksona widzę. W tańcu i odgłosach z paszczy.
A w tle znowu pustaki komorowe murowane poziomo. Oni się, kurwa, nigdy nie nauczą. Pewnie to on murował, a teraz odbiera wypłatę.
Szanujmy się, prawdziwe kosi kosi łapci można zobaczyć tylko na hardzie, to jest jakieś smyranie kijem brudasa po witach. I to kijem nawet nie maczetą.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
Włączyłem ,bez dźwięku to wyglądało ,że jebaniec skacze z radości...
zabawy fetyszystów
Jak aie cieszy z zabawy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów