📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ciarki mnie przeszły
Ta farma to im spłonęła z tego co pamiętam
Topiony_serek napisał/a:
Tym co ich nie znają polecam ich filmy (takie po 30-90 min) jak na farmie sobie sielsko żyją. Przechuje
Ta farma to im spłonęła z tego co pamiętam
takih to kastrowac powinni kurwa co za pojeby
typowy stereotypowy amerykanin- nie mysli, nie przewiduje konsekwencji.
patrza\c na ubior, gadke i ogolne lanserstwo stwierdzam, ze nie skalali sie zadna praca (procz krecenia filmikow), a zawod wypracowany to "syn"
patrza\c na ubior, gadke i ogolne lanserstwo stwierdzam, ze nie skalali sie zadna praca (procz krecenia filmikow), a zawod wypracowany to "syn"
kikutnik666 napisał/a:
Amerykanin, o kuuuurwa
dałem bro w ciemno nie żałowałem
Ty to jesteś Sherlok kurwa... gorszy od ameby. Nie jest tajemnicą, że dudesons to zwyczajni kumple którzy lubili się wygłupiać i tak im zostało. Umieli zrobić biznes na tym co lubią, teraz są sponsorowani przez wielkie koncerny, ich show pokazywane jest w kilkudziesięciu krajach na takich kanałach jak np. u nas na MTV czy extreme sports channel a ty kurwa dalej siedź w szkolnej ławce i marudź że za trudne zadania z matematyki. Jak byś miał kolegów to po wyjściu ze szkoły też mógłbyś z nimi poodpierdalać. A do amerykanów im daleko, bo są ze skandynawii bodajże finlandii, sprawdź chociaż kurwa przed napisaniem komentarza google minimum wysiłku no błagam...
kikutnik666 napisał/a:
Ty to jesteś Sherlok kurwa... gorszy od ameby. Nie jest tajemnicą, że dudesons to zwyczajni kumple którzy lubili się wygłupiać i tak im zostało. Umieli zrobić biznes na tym co lubią, teraz są sponsorowani przez wielkie koncerny, ich show pokazywane jest w kilkudziesięciu krajach na takich kanałach jak np. u nas na MTV czy extreme sports channel a ty kurwa dalej siedź w szkolnej ławce i marudź że za trudne zadania z matematyki. Jak byś miał kolegów to po wyjściu ze szkoły też mógłbyś z nimi poodpierdalać. A do amerykanów im daleko, bo są ze skandynawii bodajże finlandii, sprawdź chociaż kurwa przed napisaniem komentarza google minimum wysiłku no błagam...
Ciekawe, myślałem że taka kosiarka to potrafi solidnie przeciąć skórę i mięcho, a tu tylko zadrapania.
Bo potrafi. A tu sznureczek mięciutki zamiast żyłki tnącej jest i tyle.
No i nie kosiarka ino podkaszarka lub kosa spalinowa.
No i nie kosiarka ino podkaszarka lub kosa spalinowa.
Słabsza koska:) Mając do dyspozycji stihla fs450tke bawiłem się w testy na truchłach. wyniki:
- kot , świeży, dorosły. przy dużych obrotach damage słaby, goli futro, lekko rani skórę nad tkankami kostnymi, uszy urywa, niszczy oczy
-gołąb, drugiej świeżości, udana i efektywna próba depilacji, dużo pierza w otoczeniu, skrzydła oderwane, korpus w stanie stałym
-żaba, świeżutka, ochotnik z otoczenia, duże uszkodzenia ciała, korpus rozczłonowany, mocno uszkodzony
-ślimak, świeży, ochotnik, typowa sałatka i darmowa kuchnia francuska
- kot , świeży, dorosły. przy dużych obrotach damage słaby, goli futro, lekko rani skórę nad tkankami kostnymi, uszy urywa, niszczy oczy
-gołąb, drugiej świeżości, udana i efektywna próba depilacji, dużo pierza w otoczeniu, skrzydła oderwane, korpus w stanie stałym
-żaba, świeżutka, ochotnik z otoczenia, duże uszkodzenia ciała, korpus rozczłonowany, mocno uszkodzony
-ślimak, świeży, ochotnik, typowa sałatka i darmowa kuchnia francuska
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów