📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
O dzięki za przypomnienie tej serii. Pamiętam to za dzieciaka. Było jeszcze jak przebrali karła za małego stworka i zamknęli go z jakimś gościem w pomieszczeniu.
Jak ta seria się nazywała?
Jak ta seria się nazywała?
To jest jakiś murzyński Sylwester Wardęga, tylko w chuj gorszy.
Ich przodków łapano w siatki, a dzisiaj porywają ich kosmici i nawet nie chcę domyślać się do czego
Ich przodków łapano w siatki, a dzisiaj porywają ich kosmici i nawet nie chcę domyślać się do czego
Murzynòw łatwo zrobić w chuja. Paciorkami, wywozem do Ameryki czy sranowiskiem prezydenta USA.
Tak nspeawdę za sznurki pociàgają Żydzi.
Zulu-Gula napisał/a:
Właśnie to Wardęga jest w chuj gorszy i kopiuje od innych.
PS: za dużo filmów się naoglądałeś.
dobrze ze malpa przy sobie nie mial gnata bo mogloby nie byc tak do smiechu
0rion napisał/a:
dobrze ze malpa przy sobie nie mial gnata bo mogloby nie byc tak do smiechu
Ale jak wyjebał do lasu zaraz zostawiają swoją fan fatal ... Instynkt zadziałał prawidłowo
Zulu-Gula napisał/a:
wardega sonczyl jak kazdy polski jutuber wrzucając jakieś wysrywy
Jarałem się tymi filmikami będąc jeszcze nastolatkiem. Szkoda, że to wszystko najprawdopodobniej fejki, jak zresztą wszystkie inne ukryte kamerki.
smc napisał/a:
Murzynòw łatwo zrobić w chuja. Paciorkami, wywozem do Ameryki czy sranowiskiem prezydenta USA.
I tu wychodzi na jaw jedna prawda...
Hitler w ich przypadku miał rację
Zawsze się zastanawiałem, co by zrobił taki np. Wardęga, jakby typ zamiast spierdalać, wyciągnął kosę, albo gnata i mu zapierdolił.
Kiedyś miał jakiś taki dowcip, że niby zombie kogoś żre i biega po ulicy za autami. Przecież to aż się prosiło rozjechać.
Kiedyś miał jakiś taki dowcip, że niby zombie kogoś żre i biega po ulicy za autami. Przecież to aż się prosiło rozjechać.
Wyreżyserowane gówno dla ciemniaków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów