📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
nigdzie nie widze tam dodatkowej nici DNA
~cesarz Prus Fryderyk Wielki do żolnierzy rejterujących z pola bitwy pod Kolinem w 1757 roku, w czasie wojny 7-letniej.
- jeden czosnek
- trzy cebulki, jak małe to cztery
- gotować pod przykryciem na wolnym ogniu przez 2 godziny
dziekuje
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
- dwa ziemniaki
- jeden czosnek
dziekuje
dr_dex napisał/a:
Uwaga, podaje prawdziwe znaczenie wiadomosci zakodowanej na pseudo-płycie (wlasnie ja przetłumaczyłem):
- dwa ziemniaki
- jeden czosnek
dziekuje
Pomylka stary... Wiadomosc brzmi inaczej, a mianowicie:
Ziemianie, wiemy co zrobiliscie z indiancami, odpierdolta sie od nas piss&lof*.
*)mozliwy blad fonetyczny w odczytaniu wiadomosci
Po 1. Zadna normalna cywilizacja, nie chciala by sie z nami skontaktowac.
Po 2. Jesli nawet, to czy ktos naprawde wierzy ze ukladali by zboze w jakies wzorki, ktore my wymyslilismy ? Ze co niby, wpadli na noc do nas pognietli zboze na polu i polecieli do siebie ? HAHAHAHA dobre.
Po 2. Jesli nawet, to czy ktos naprawde wierzy ze ukladali by zboze w jakies wzorki, ktore my wymyslilismy ? Ze co niby, wpadli na noc do nas pognietli zboze na polu i polecieli do siebie ? HAHAHAHA dobre.
@Entheus bo to nie jest dodatkowa nić dna tylko dodatkowy chromosom , znaczy że to som dzieci
No, komentarze powyżej to dowód na to kto tu jest oszołomem. Brawo.
Jest tu jakiś astronom? Poproszę listę wszystkich planet w zakresie <26,5;27,5> lat świetlnych z trzema planetami na których mogłoby się rozwinąć życie. A następnie zbadanie ich.
Dziękuję.
Dziękuję.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów