18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Kosmici
tragedyia • 2014-03-25, 23:10
W jakim języku mówią kosmici??

W języku obcym
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
WojtkU 2014-03-25, 23:16 6
Dobrze, że nie po niemiecku.
Zgłoś
brudny 2014-03-25, 23:35 7
po niemiecku w piekle mówią.
Zgłoś
gimi84pl 2014-03-26, 0:07 5
w ateistycznym rozszerzonym

jak by co, to ja nic nie wiem.
Zgłoś
longlong7 2014-03-26, 0:09 6

a znacie to?
oprowadza diabeł ateiste po piekle i chodzą tak miedzy kotłami, a przy każdym stoi inny diabeł i widałami dziobie w kotle, bo jeden podsadza drugiego żeby pouciekać
i diabeł mówi tu są francuzi, tu czesi, potem podchodzą do kotła bez pilnującego diabła
-a tu kto jest?
pyta ateista
-tu są polacy
-a czemu nie mają diabła?
-bo jak jednemu udaje się uciec, to reszta z zawiści go za nogi i z powrotem do kotła
Zgłoś
~Velture 2014-03-26, 5:12
Ja pierdole.... To jest tak suche i chujowe ,że aż dam piwo

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
J................S 2014-03-26, 9:44 2
oczywiscie po angielsku, bo przecież amerykanie muszą się z nimi jakoś dogadać
Zgłoś
thqpo 2014-03-26, 9:47 3
Suchość jest w Tobie wielka, przez chwile czekałem aż mi się tu jakiś filmik załaduje, zanim sobie zdałem sprawę że to już wszystko
Zgłoś
Elver 2014-03-26, 11:02 1
Tak suche,że można by leczyć tymi żartami dzieci z mukowiscydozą
Zgłoś
arandir44 2014-03-26, 12:15
Ja znam lepsze:

Jakie dowcipy opowiada tragedyia?
-
-
-
-
-
Chujowe.
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2014-03-26, 16:31 1
Muszę się wyżalić, miałem dzisiaj komisje wojskową i łapali mnie za jajka
Zgłoś
E................z 2014-03-26, 18:58
Zainspirowałes mnie ide oglądać Obcego Dzieki !
Zgłoś
michu1134 2014-03-26, 19:05
sadistic.pl/pozdro-dla-kumatych-vt257031.htm
Zgłoś
longlong7 2014-03-27, 0:12
SpirytusSalicylowy napisał/a:

Muszę się wyżalić, miałem dzisiaj komisje wojskową i łapali mnie za jajka

dobrze że ktoś cię wkońcu złapał za jajka, ten pierwszy raz jest fajny, tylko szkoda że to był lekarz wojskowy
druga sprawa że już niema komisji wojskowej, a tym bardziej nie łapią tam za jaja, nie wiem gdzie żeś był, ale chociaż sobie pomacali
Zgłoś
xxDamian 2014-03-27, 20:58
@longlong7 glupi jestes, komisja nadal jest i jest obowiazkowa, jedynie nie ma obowiazkowej sluzby wojskowej
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów