Skibidi dub!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Skibidi dub!
Janko napisał/a:
Krzyczy ja bym mu chuja w dupę wbijali
I dodatkowo, mimo, że łapy białe to brzmi zupełnie jak murzyn. Widać, że te "skejterskie" środowiska z gaciami spuszczonymi za dupsko wysrały i wychowały czarnuchów w Ameryce. Ha tfu!
Janko napisał/a:
Właśnie krzyczy bardzo schludnie i kulturalnie
Anal_Intruder_69 napisał/a:
I dodatkowo, mimo, że łapy białe to brzmi zupełnie jak murzyn. Widać, że te "skejterskie" środowiska z gaciami spuszczonymi za dupsko wysrały i wychowały czarnuchów w Ameryce. Ha tfu!
Brzmi jak typowy sepleniący Brytol, którym pewnie jest...
Janko napisał/a:
Roskosmos napisał/a:
Właśnie krzyczy bardzo schludnie i kulturalnie
Panowie !!!
A weźcie sobie na privie pogadajcie jak krzyczy zapinana w dupsko skejtociota...
Naprawdę, nie musimy wszyscy uczestniczyć w waszych pedalskich zalotach !
Umówcie się na jakies rolki czy hulajnogę, po testujcie sobie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów