📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co ma mówić? nikt mu nie kazał tego układać
Tak się zaangażował w układanie kostki, że fryzury już wcale nie miał siły ułożyć. Po tym wyczynie pewnie zyska wieczną sławę, bogactwo, dziwki, wódę, koks itd.
Taa, śmiejcie się z niego dalej, a potem sobie pomyślcie ile te zręczne palce mają fanek
no ma łeb jebany, ale ja rucham
na kostkę 3x3x3 jest schemat układania, tak samo jest i z tą kostką z tym że bardziej rozbudowany i trwa dłużej, wystarczy się tego wyuczyć i tyle.
A ja byłem przekonany całe życie, że kostka rubika ma 6 ścian i z tego co widzę to kostka tego gamonia ma też 6 ścian...
Więc nie 3x3x3 i 11x11x11 tylko 3x3x6 i 11x11x6
Więc nie 3x3x3 i 11x11x11 tylko 3x3x6 i 11x11x6
rekord to jakies 4 minuty z hakiem wiec typ jest slaby, a 3x3x3 chyba 6 sekund
A koło monitora jakiś nawilżacz czy ki chuj. Tym bardziej wiadomo, że ułoży.
Po co 3 cyfry/liczby? 3x3, albo 11x11 : )
@UP - To pewnie sylikon w spray, czy jakiś smar sylikonowy - lepiej się kostka obraca wtedy, gładko tak.
P.S. Sam od czasu do czasu układam klasyczną 3x3 żeby z wprawy nie wyjść, ale za 11x11 się nie zabieram nawet - zeszło mu 2 godziny prawie. Siedź sobie ktoś i napierdalaj tyle, a ile czasu do tego schodzi by się nauczyć układać takie coś...
@UP - To pewnie sylikon w spray, czy jakiś smar sylikonowy - lepiej się kostka obraca wtedy, gładko tak.
P.S. Sam od czasu do czasu układam klasyczną 3x3 żeby z wprawy nie wyjść, ale za 11x11 się nie zabieram nawet - zeszło mu 2 godziny prawie. Siedź sobie ktoś i napierdalaj tyle, a ile czasu do tego schodzi by się nauczyć układać takie coś...
podajcie nazwę muzyki w tle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów