📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
nie mając jej, już ułożyłem ją siłą woli- jestem mistrzem
pewnie zaraz zjawią się kozaki z tekstami "jakie to jest proste"' "pff, ja ułożyłbym ją w 10 sekund", "hahaha ale łatwe"
Ale to nie jest tak jak myslicie. To jest magiczna kostka analna którą układa się inaczej !
Ale to nie jest tak jak myslicie. To jest magiczna kostka analna którą układa się inaczej !
Dla daltonistów też dobra...
Jangcy napisał/a:
pewnie zaraz zjawią się kozaki z tekstami "jakie to jest proste"' "pff, ja ułożyłbym ją w 10 sekund", "hahaha ale łatwe"
koleżka ma jakieś bogate doświadczenia?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów