📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Kostka z pierwszego filmiku przypomina thriller "Cube" z 1997.
Jakość dźwięku jest denerwująca...
Śmierć w kapciach ... takie to porywające.
@Cały_Internet, mi się skojarzyło z Transformersami
Ja jestem zbyt tępy na to Nigdy nie złożyłem tej kostki samemu, tylko jak gdzieś u kumpla walała się złożona i zapamiętałem ostatnie 10 ruchów jak ją rozkładałem
sprzęt dla hipsterów (czyt. ciot)
tu nie ma żadnej akcji, nie oszukuj mnie kurwa
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
@SebonSKY
Widać że jesteś początkujący w te klocki. Oczywiście nie wiąże się to stricte z inteligencją - nie będziesz od tego np. lepiej liczył. Ale chcąc zajść trochę dalej musisz ogarniać których algów najlepiej użyć, gdy znajdujesz się w określonej sytuacji - kończąc 2 warstwę wolisz znaleźć na górze krzyż zamiast pojedynczej kropki. By doprowadzić do tej sytuacji musisz właściwie włożyć ostatnią parę - a na to, jak pewnie wiesz, algów jest kilka. Kostka ćwiczy szybkość podejmowania decyzji i orientacji przestrzennej, co już może być zbliżone do szeroko pojętej "inteligencji".
Oczywiście wszystko odnosi się do metody Fridrich, a nie jakiegos chujowego obracania warstwa po warstwie, mam nadzieję, że to wiesz, skoro deklarujesz, że "układasz" .
Widać że jesteś początkujący w te klocki. Oczywiście nie wiąże się to stricte z inteligencją - nie będziesz od tego np. lepiej liczył. Ale chcąc zajść trochę dalej musisz ogarniać których algów najlepiej użyć, gdy znajdujesz się w określonej sytuacji - kończąc 2 warstwę wolisz znaleźć na górze krzyż zamiast pojedynczej kropki. By doprowadzić do tej sytuacji musisz właściwie włożyć ostatnią parę - a na to, jak pewnie wiesz, algów jest kilka. Kostka ćwiczy szybkość podejmowania decyzji i orientacji przestrzennej, co już może być zbliżone do szeroko pojętej "inteligencji".
Oczywiście wszystko odnosi się do metody Fridrich, a nie jakiegos chujowego obracania warstwa po warstwie, mam nadzieję, że to wiesz, skoro deklarujesz, że "układasz" .
crazybadcuber to kutas
Super, jakie to fascynujące...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów