Brak danych czy przeżył. Region twerski
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Brak danych czy przeżył. Region twerski
O i tu piekny przyklad. W takiej sytuacji macie juz pierwszenstwo przed pojazdem. Jasne i logiczne. Ale nadal proponuje sie rozgladac, bo nigdy nie wiecie kiedy was najedzie ruski najebany mietek, albo swojski najebany mietek.. Traficie do krainy wiecznego seksu i bedzie was allah srallah w dupe zapinal. Amen.
Młody z kierowca wieczorem śmiali się z tego przy piwku
Ja mam dane: jego trud już skończon.
Źródło: IDZD (Instytut Danych Z Dupy)
Źródło: IDZD (Instytut Danych Z Dupy)
KosmatyHui napisał/a:
O i tu piekny przyklad. W takiej sytuacji macie juz pierwszenstwo przed pojazdem. Jasne i logiczne. Ale nadal proponuje sie rozgladac, bo nigdy nie wiecie kiedy was najedzie ruski najebany mietek, albo swojski najebany mietek.. Traficie do krainy wiecznego seksu i bedzie was allah srallah w dupe zapinal. Amen.
Piłeś, ale to ma sens.
smc napisał/a:
Szkoda dzieciaka...
Mam nadzieję, że kierowce żywcem ugotują.
Mysle ze granat zapalajacy spod drona spelni twoje oczekiwania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów