Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To tak jakby zakazać zabijania Bożonarodzeniowego karpia za pomocą np. młotka tylko za pomocą nie wiem, prądu elektrycznego?
Gdzie tutaj sens, gdzie logika.
Poza tym co to za debile co dają się tak nabrać na tak jawną i mizerną prowokację.
I jest dobra Pyta
Swoją drogą pokazuje w jakiś sposób jak bardzo nietolerancyjni jesteśmy.
A Ci protestujący są głupi... po pierwsze nie jędzą mięsa i uważają, że to dobrze, a po drugie jak już tak na siłę chcą się wykazać dobrym sercem to niech zapierdalają na jakiś wolontariat pomóc osobą starszym bądź schorowanym czy innym potrzebującym.
Co to za różnica w jaki sposób ginie krowa...no kurwa i tak ginie.
Niestety ten świat został stworzony(już pomijając kto brał w tym udział) tak, że człowiek żywi się między zwierzętami i nie bardzo można z tym walczyć.
Wiecie co? Czytam te komentarze, ludzi [o zgrozo!] dorosłych i jedna rzecz mnie powala. Skąd pochodzą takie kulfony? Najczęstszy błąd na jaki można się natknąć, to co widzicie wyżej.
Jakim to trzeba być debilem i by nie umieć napisać "osobom"
KOMU? CZEMU? Pomagam OSOBOM. Odmiana przez przypadki jest w której klasie? Drugiej? Trzeciej!? Ech, szkoda gadać.
Wiecie co? Czytam te komentarze, ludzi [o zgrozo!] dorosłych i jedna rzecz mnie powala. Skąd pochodzą takie kulfony? Najczęstszy błąd na jaki można się natknąć, to co widzicie wyżej.
KOMU? CZEMU? Pomagam OSOBOM. Odmiana przez przypadki jest w której klasie? Drugiej? Trzeciej!? Ech, szkoda gadać.
najlepiej wytykać komuś błędy w pisowni z braku argumentów , teraz weź sobie rozbieg a ściana sama się znajdzie ...
Nie mogę sobie wyobrazić jaskiniowca liczącego % białka w codziennej diecie, żeby uzupełnić brak mięsa.
@siwers3
"pomóc osobą" ?! no kurwa
O kurwa, nie mogę zrobiłem błąd... jaaaa, dobrze, że są tacy ludzie jak Wy - Dziękuje panowie. Kurwa idealni się znaleźli...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów