C’est magnifique, mais ce n’est pas la guerre: c’est de la folie. (fr.)
To wspaniałe, ale to nie jest wojna; to szaleństwo.
~Pierre Bosquet
Mówiłem nie brać Ukraińców do roboty!
Banda idiotów, zamiast pracować w pracy a podczas przerwy odpoczywać to odpie**alają takie numery i sobie krzywdę robią.
Oni angielskiego nie paniemaju, to nie łuni.
Ciekawe czy Ty byś tak zapie**alał cały dzień w słońcu w gorącu, w zimnie deszczu, śniegu nie robiąc od czasu do czasu czegoś głupiego tak dla odstresowania się na chwilę bądź po prostu żeby się pośmiać. Za gowniarza się do różnych robót chodziło i fizyczna jest ciężkim chlebem. Niektórzy muszą tak całe życie zapieprzac...
Nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj. I wypie**alaj na kwejka jak Ci nie pasuje
No fajnie. Na pewnym etapie życia miałeś szanse nie zostać fizycznym, więc teraz nie narzekaj. Pośmiać się w pracy nie zaszkodzi, ale jeśli za czas takiej zabawy płaci się drogowcom z publicznej kasy, to już budzi mój lekki sprzeciw
Dobra, pogadaliśmy, bierz łopatę i wracaj do roboty.
Oni angielskiego nie paniemaju, to nie łuni.
Ciekawe czy Ty byś tak zapierdalał cały dzień w słońcu w gorącu, w zimnie deszczu, śniegu nie robiąc od czasu do czasu czegoś głupiego tak dla odstresowania się na chwilę bądź po prostu żeby się pośmiać. Za gowniarza się do różnych robót chodziło i fizyczna jest ciężkim chlebem. Niektórzy muszą tak całe życie zapieprzac...
Nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj. I wypierdalaj na kwejka jak Ci nie pasuje
@Up up O co wam kurwa chodzi?!
Pozytywnie, sadystycznie zakręceni, mają z tego zabawę...
"zamiast pracować w pracy a podczas przerwy odpoczywać to odpie**alają takie numery i sobie krzywdę robią."
Płacisz im, czy ki chuj, że ci dupsko boli?
Toteż napisałem " ...a podczas przerwy odpoczywać..." Czego nie rozumiesz sfrustrowany Sebiksie?
Tak! płacę podatki z których są leczeni i jeśli zrobią sobie krzywdę to blokują SOR który jest potrzebny często osobom które chorują chociaż się o to nie prosiły.
Sebiksie, no nie, zagiął mnie... Idź już lepiej wyliż ojcu rowa bo brak Ci witaminy K