Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nawet nie wiesz jak bardzo się mylisz. JA nie pracuję, bo już nie muszę. Mam mieszkanie ponad 100m2 w Śródmieściu Krakowa, dom całoroczny z ogrodem i lasem za Wieliczką i garsonierę w Szczyrku. Takim autkiem nie jeżdżę, bo nie podobają mi się sportowe fury. Wolę dystyngowaną elegancję, o której TY nie masz pojęcia. Nie lubię chujów takich jak ty, którzy się wymądrzają i mają zerowe pojęcie z kim zaczynają dyskusję śmieciu. Możesz spokojnie dzisiaj wyrwać tłumik, przez najbliższy czas będę się rozkoszował ciszą i doskonałym powietrzem w mojej posiadłości.
PS mam głęboką nadzieję, że zawiniesz się na słupie trakcyjnym i obejrzysz swoje flaki rozmazane na desce rozdzielczej tego twojego strupieszałego Passacika.
Weź już zamilcz i się nie kompromituj. Czym ty się będziesz rozkoszował w tej posiadłości ? Czystym powietrzem, pod Wieliczka ? Haha, dobry żart. Skoncz marzyć i wracaj do swojego smutnego, realnego świata bez perspektyw.
Zenonn to debil i robak. Nie warto tracić czasu dla takiego niedorozwoja z podstawówki.
Spermojadzie stul pysk, jeśli nie masz nic do powiedzenia na temat.
Weź już zamilcz i się nie kompromituj. Czym ty się będziesz rozkoszował w tej posiadłości ? Czystym powietrzem, pod Wieliczka ? Haha, dobry żart. Skoncz marzyć i wracaj do swojego smutnego, realnego świata bez perspektyw.
a teraz zmien wiek na rzeczywisty i odejdz sie kompromitowac gdzies na chamsko albo kwejka. Tutaj nie potrzebujemy lalusiow z wybujala wyobraznia i swiatopogladem z klatki schodowej
Przeproś, do budy i więcej nie szczekaj.
Na niczym się nie znasz a zabierasz głos.
Nie jesteś tutaj potrzebny, oddal się.
Czystym powietrzem, pod Wieliczka ?
Mimo IQ poniżej zera masz jednak rację POD Wieliczką jest kopalnia i rzeczywiście jest tam czyste powietrze. JA mam dom ZA Wieliczką. POD i ZA to spora różnica. To tak jak ty, gdy nadstawiasz kuper albo pędzlujesz gały, a myślisz że uprawiasz seks.
-i bardzo dobrze
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów